Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 18°C

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ,Samsun Milletvekili ve Adayı Çiğdem KARAASLAN Kardef ve Lozan Mübadiller Dernegini ziyaret etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ,Samsun Milletvekili ve Adayı Çiğdem KARAASLAN Kardef ve Lozan Mübadiller Dernegini ziyaret etti.
10 Mayıs 2023 02:41
165
A+
A-

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili ve 28.Dönem Milletvekili Adayı Çiğdem KARAASLAN Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu ve Lozan Mübadilleri Dernegini ziyaret etti.

Balkan ve Rumeli Mübadil hemserilerinin yoğun ilgi ve alakası ile karşılanan KARAASLAN’ a Kardef Federasyon Başkanı Salih MERİC Çiçek Buketi takdim etti.

KARAASLAN” Gündemdeki siyasi gelişmeleri,Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın yeniden Cumhur başkanı oy vererek seçilmesinin yanında Samsun Milletvekili olarakta sizlerin hemseriniz bir evladınız olarakta TBMM sizin hizmetkariniz Vekiliniz olarak geçmişte olduğu gibi bugünde oyununa talebim dedi.Samsundaki Balkan Turkleri ve Kardef bağlı derneklerin Samsun’daki nüfus olarak önemli bir konumu ve yeri olduğunu bizler çok iyi biliyoruz.Ben Seçimden seçime değil Sayın Kardef Federasyon başkanımız Salih MERIC ve diğer dernek başkanlarımızla her zaman bir diyalog ve iş birliği içinde zaman ve fırsat buldukça taleplerini,sorunlarını cözümlemeye çalışıyoruz. Turkiyenin ikinci yüzyılında Balkan coğrafyasının ve soydaşlarımızın Haberleşme, Dayanışma ,ekonomi ve sosyal çözümlerinde özellikle Balkan ve Rumeli derneklerimizin temsilcileriyle  özel işbirliği ve dayanışmanın yapilmasıninda çalışmalarını sürdürüyoruz. Ülkemizin,Milletimizin bekası için Doğru yolda Doğru Adımlarla Liderimiz Recep Tayyip ERDOGAN ve Cumhur ittifakiyla devam edicegiz.Burda Sayın Federasyon Başkanı Salih MERİÇ ve Lozan Mubadilleri Başkanı Adem GÜNER beye ve siz değerli hemserilerime bugün burda bir araya getirerek bulusturduklari için teşekkür ederim .” Dedi.

Lozan  Mubadilleri Başkanı Çiğdem KARAASLAN’a Rozet takdim ederek yakasına takarken derneğede üye kayıtlarını gerçekleştirdi.Lozan Mubadilleri hemserileri olan Ak parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem KARAASLANA alkışlarla teşekkür ettiler.Desdek sözü verdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.