Dolar 32,5332
Euro 34,8687
Altın 2.435,44
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Az Bulutlu
Samsun
29°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 18°C
Cts 20°C
Paz 19°C

AK Parti Samsun Milletvekili Kırcalı’dan Havza ziyareti

SAMSUN (AA) – AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Havza'da muhtarlarla bir araya geldi, mahalle ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.Kırcalı, Havza programı kapsamında ilk olarak Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı …

AK Parti Samsun Milletvekili Kırcalı’dan Havza ziyareti
24 Mayıs 2023 10:40
123
A+
A-

SAMSUN (AA) – AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Havza'da muhtarlarla bir araya geldi, mahalle ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Kırcalı, Havza programı kapsamında ilk olarak Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı Ferhat Gültekin, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin ve muhtarlar ile özel bir tesiste bir araya geldi.

Kırcalı, burada yaptığı konuşmada, her zaman Samsun için çalıştıklarını belirterek, “Milletimiz, 14 Mayıs'ta Meclis çoğunluğunu 323 milletvekiliyle Cumhur İttifakı'na vererek aslında iradesini beyan etti. 14 Mayıs’ta gösterdiğiniz teveccühe ve emanetinize sahip çıkacak, Samsun'umuz için daha çok çalışacak, daha çok hizmet üreteceğiz.” dedi.

Konuşmaların ardından Kırcalı, muhtarların taleplerini dinledi.

Kırcalı ve beraberindekiler daha sonra Bekdiğin Mahallesi'nde, Bekdiğin Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Burhan Güney’in babası Ahmet Güney'in cenazesine katılarak Güney ailesine taziyelerini iletti.

Havza Ziraat Odası'nı da ziyaret eden Kırcalı, Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ve çiftçilerle bir araya gelerek çiftçilerin sorunları, talepleri ve önerilerini dinledi.

Kırcalı, ardından ilçe merkezinde esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti ve 28 Mayıs'ta yapılacak seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Kırcalı, Havza programı kapsamında Mısmılağaç, Yenice, Kocapınar, Demiryurt, Dereköy, Gidirli ve Çiftlik mahallelerini de ziyaret etti.

Muhabir: Dilek Sezen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.