Dolar 34,1606
Euro 38,1638
Altın 2.917,10
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 23°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
23°C
Hafif Yağmurlu
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 26°C
Cum 27°C

ALİ OSMAN HOCA YAZDI BEKLEYİP GÖRECEĞİZ

ALİ OSMAN HOCA YAZDI BEKLEYİP GÖRECEĞİZ
20 Aralık 2022 22:54
276
A+
A-

BEKLEYİP GÖRECEĞİZ…

Bodrum Spor maçının zor bir deplasman olacağı belliydi.
Çünkü rakibimiz bu ligin Eyüpspor dan sonra kendi saha ve seyircisi önünde en fazla gol atan ve puan toplamış bir takım hüvetindeydi.
Deplasmanda oynayan takımımız maçın istatistiklerine bakarsanız; topla oynama yüzdesi ile önde, diğer istatistiklerde de rakibine üstünlük kurmuş bir sonuçla maçı bitirdi.
Kısacası istatistiklere göre gole yakın olan takımımız tek eksiği son vuruşlarda gol yollarında sıkıntı yaşadığı ap açık ortadadır.
Şunu unutmamak gerekir, eleştiri yaparken biraz olsun insaflı vede yapıcı olmak lazım.
Ligin flaş takımı Samsunspor sezon başından beri oyuncu grubunun içinde sakatlıklar, formsuzluk ve kadro dışı gibi aksiliklerle boğuşmuş ve karşılaşmıştır.
Ligin ilk yarısının bitmesine bir hafta var.
Takımımızın Şampiyonluk yolunda oynayan ve an itibariyle 2. sıradaki yerini koruyor.
Deplasmandan alınan bir puan önümüzdeki maçlara daha da çok dikkatli ve konstre olmamızı sağlayacaktır diye düşünüyorum.
Bizler takımımıza daha çok destek
vermemiz lazım.
Birlik olmayan yerde dirlik olmaz, bizlerin hep beraber omuz omuza, kol kola ve bütünlük içerisinde olursak başarılı oluruz.
Samsun şehri, taraftarı, izleyen seyircisi, medyası ile bir yumruk olmalıyız.
Önce; Kulübümüze, takımımıza, oyuncu grubuna, Teknik ekibine, Hocamıza ve Sayın Başkanımız Yüksel YILDIRIM’ a inanmalı ve yanlarında olup, onlara maddi ve manevi desteklerimizi esirgemeyip, onlara güvenip sahip çıkmalıyız.

Bu haftada böyle geçti, bekleyip önümüzdeki Adana maçında görüşmek dileğiyle.

  1. Hoşça kalın.
    A.osman KEFELİ.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.