Dolar 32,5018
Euro 34,9199
Altın 2.437,90
BİST 9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 21°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
21°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 18°C

ANKARADA YENI FEDERASYON KURULUYOR

ANKARADA YENI FEDERASYON KURULUYOR
1 Temmuz 2022 16:45
224
A+
A-

ANKARA’DA YENİ FEDERASYON KURULUYOR

SAMKON Başkan Vekili, ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz ihtiyaç doğrultusunda Ankara’da ASFED (Ankara Samsunlular Federasyonu) ismi ile yeni bir federasyon kurulacağını açıkladı.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Başkan Vekili ve Ankara Samsun Sanayici, İş Adamı ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) Başkanı Osman Yılmaz ihtiyaç doğrultusunda Ankara’da yeni bir federasyonun kurulacağını açıkladı. Dernek başkanları, iş insanları ve bürokratlarıyla uzun istişareler sonucunda böyle bir karar aldığını belirten Yılmaz, beklentileri karşılayacak büyük ve güçlü bir federasyon kurulacağının altını çizdi. Yılmaz, yeni federasyonla beraber Samsun gençliğinin Ankara’da güçlü bir yapılanma içerisine girerek tüm Türkiye’de ses getireceğini ifade etti. Ayrıca, kadınların da federasyonda çok aktif rol alacağını söyleyen Yılmaz, federasyonun kadın kollarının güçlü bir ekipten oluşacağını ekledi. Bunun yanında, Samsunun değerli toplum önderlerinin de yer alacağı federasyonda, ülkemizde ilk defa olmak üzere federasyon çatısı altında çocuk kulübü de yer alacak. Osman Yılmaz, genciyle, yaşlısıyla, öğrencisiyle, iş insanıyla her kesimden insanın temsil edileceği ve sıcak bir atmosferde buluşacağı federasyonun tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.