Dolar 32,3030
Euro 34,7091
Altın 2.410,92
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

ASİYAD VE GAZİ ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

ASİYAD VE GAZİ ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
8 Eylül 2021 03:29
275
A+
A-

Asiyad (Ankara Samsun Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği) ve Gazi üniversitesi arasında işbirliği protokolü ASİYAD üyelerinin ve sayın Osman YILMAZ ve sayın rektörümüz Musa Yılmaz’ın katılımlarıyla 3 Eylül 2021 tarihinde imzalandı. Ülkemizin en büyük üniversitelerinden biri olan GAZİ ÜNİVERSİTESİ ile imzalanan iş birliği protokolü ile Asiyad, bünyesindeki Samsunlu Genç Asiyad girişimcilerin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yürüttüğü “Sağlam Adımlar Güçlü Gelecek” projesi ile sosyal fayda ve toplumsal duyarlılığı yüksek, sosyal girişimciliği ve yenilikçiliği önceleyen projemiz imzalanan protokol ile uygulanmaya başlanmıştır.

Sağlam Adımlar Güçlü Gelecek Projesi; Ankara’da bulunan genç Samsun’luların kişisel kapasitelerini geliştirme, kariyer planlamalarını destekleme, mesleki bilgilerini güçlendirme, istihdam edilme olanaklarını arttırma ve iş hayatına iyi bir başlangıç yapmalarına katkıda bulunmalarını sağlamak amacıyla birçok seminer ve kursları içeren projedir.
Asiyad bünyesindeki iş adamlarının da desteği ile iş ve staj imkanı sağlamayı amaçlayan proje Gazi Üniversitesi rektörü Sn. Musa YILDIZ her zaman olduğu gibi Asiyad’ın yanında olduğunu ve projenin gençlerimize maksimum fayda sağlaması için elinden geleni yapacağını belirterek Asiyad ile iş birliği içinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Asiyad genel başkanı Sn. Osman YILMAZ ise “Ankara’daki Samsun’ luların eli ayağı olmaya devam edeceğiz. Samsunlu gençlerimizin her zaman olduğu gibi en büyük destekçisi olacağız. Projeye tam destek veren tüm Asiyad ailesine teşekkür ediyorum.”
Proje ile gençler iş hayatına hazırlanacak ve entegre olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.