Dolar 32,4972
Euro 34,9560
Altın 2.429,83
BİST 9.799,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 22°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
22°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Atakum’da Millet Kıraathanesine Tepki

Samsun Atakum’da bulunan Yalı Kafe’nin Millet Kıraathanesine dönüştürülmesini istemeyen bir grup tepki gösterdi.

Atakum’da Millet Kıraathanesine Tepki
18 Şubat 2020 15:35
766
A+
A-

Samsun Atakum’da bulunan Yalı Kafe’nin Millet Kıraathanesine dönüştürülmesini istemeyen bir grup tepki gösterdi.

MİLLET KIRAATHANESİNE DİREN ATAKUM!

2013 yılında Gezi olaylarında bazı grupların toplandığı yer haline gelen Yalı Kafe’nin yeniden eylemlerin merkezi haline getirilmesi vatandaşlar tarafından tartışılıyor. Atakum Yalı Kafe önünde toplanan kalabalık nedeniyle vatandaşların endişeleri arttı.

SAMSUN MİLLET KIRAATHANESİ

Atakum Yalı Kafe Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Millet Kıraathnesine dönüştürülecek. Millet Kıraathanesi Atakum’da sosyal alanda büyük bir boşluğu dolduracak. Atakum’da çocukların ve gençlerin sokağın kötülüklerinden ve kötü alışkanlıklarından koruyacak alternatif yapılara bir yenisini daha eklenmiş olacak.

Millet Kıraathanesi her yaş gurubuna hitap eden yapısı ile bütün Atakum’a hizmet verecek. Millet Kıraathanesi’nde çay, poğaça, bilgisayar, internet (wi-fi), günlük ulusal gazeteler, mini kütüphane, ders çalışma salonu gibi hizmetlerimiz ücretsiz olarak Atakumluların kullanımına sunulacak. Millet Kıraathanesi’nde bireysel çalışma masaları da olacak. Okula giden çocuklar günlük ödevlerini yaparken, sınavlara hazırlanan gençler de sessiz bir ortamda çalışma imkanına kavuşacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.