Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Atasam Yeni Hizmet Binasının Açılışını Gerçekleştirdi

Sağlık sektöründe başarılı çalışmalarıyla adından sıklıkla söz ettiren Atasam Sağlık Grubu, tam donanıma sahip Medikal Estetik Merkezi ile Fizik Tedavi Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Atasam Yeni Hizmet Binasının Açılışını Gerçekleştirdi
20 Ağustos 2021 06:56
830
A+
A-

Sağlık sektöründe başarılı çalışmalarıyla adından sıklıkla söz ettiren Atasam Sağlık Grubu, tam donanıma sahip Medikal Estetik Merkezi ile Fizik Tedavi Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Atakum ilçesinde Yenimahalle Atakent Bulvarı üzerinde açılışı gerçekleştirilen bina 3 bin 200 metrekarelik alanda, 19 branşa tam donanımlı olarak hizmet verecek.

Yoğun ilginin olduğu açılışa Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Atakum İlçe Belediye Başkanı Cemil Deveci, İlkadim Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Havza Belediye Başkanı Selahattin Özdemir, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, davetliler ile Atakum Tıp Merkezi Hastane Müdürü Rad. Onk. Uzmanı Dr. Emine Akyazıcı ve Atakum Sağlık Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Uz.Dr. Tuğrul Akyazıcı katıldı.

VALİDEN TEŞEKKÜR

Medikal Estetik Merkezi ile Fizik Tedavi Merkezinin açılışı dua ve temenni ile gerçekleştirildi. Açılışta konuşma yapan Samsun Valisi Osman Kaymak “Şehrimizde sağlık sektöründe önemli  bir marka ve kurum olan Atasam gurubu açtığı hastaneleri ile hem iş istihdamı hemde sağlık hizmetleri ile bu şehre katma değer vermektedirler. Tuğrul beyle yeni tanıştım ve bu kurum ile ilgili plan ve yapacak çalışmalarıyla ilgili güzel şeyler duydum. Ayrıca Samsun’da bir kardeşimizin nükleer tıp konusunda Türkiye”de bir marka olması onur vericidir.” dedi.

ŞEHİR HASTANELERİ YAPILACAK

Vali açıklamasının devamında “Kavak, Vezirköprü ve Tekkekoy’de Şehir Hastaneleri de yapılması planlanmış ve gerçekleştirilecektir. Samsun artık Karadeniz bölgesinin değil yurtiçi ve yurt dışında sağlık şehri olarak marka olmuştur. Atasam hastanesinin Yönetim Kurulunu tebrik ediyorum ve hastalarımıza Yüce Allah’tan şifa diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.