Dolar 32,3656
Euro 34,7941
Altın 2.394,37
BİST 10.260,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Başkan Deveciler, Kızıklı Mahallesi’ndeki Hemşehrileriyle Bir Araya Geldi

Başkan Deveciler, Kızıklı Mahallesi’ndeki Hemşehrileriyle Bir Araya Geldi
21 Mart 2024 22:52
185
A+
A-

Burhaniye Belediye Başkanı ve CHP Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler, CHP Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Kızıklı Mahallesi’nde büyük bir coşkuyla hemşehrileriyle buluştu.

‘Değişen ve Gelişen Burhaniye’ vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Başkan Deveciler ve ekibi son 5 yıl içinde gerçekleşen ve yapacakları projeleri  Kızıklı Mahallesi’ndeki hemşehrileri ile birlikte değerlendirdi. Vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Deveciler, “Bu akşam da güzel memleketimin güzel insanları ile bir aradaydık. Kızıklı Mahallemizde bulunan hemşehrilerimizi, meclis üyesi adaylarımız ile birlikte ziyaret ederek, hemşehrilerimiz ile Burhaniye’miz için yaptıklarımız ve yapacaklarımız hakkında fikir alışverişleri nde bulunarak sohbet ettik. Ortak akıl ile yönettiğimiz Burhaniye’mizi hak ettiği yerlere getirebilmek için tüm gücümüzle çalışmaya hazırız. Bu güzel buluşmada bizleri bağrına basan, sevgileri ve destekleriyle yanımızda olan tüm hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kızıklı Mahallesi’nde gerçekleşen buluşmada Başkan Ali Kemal Deveciler, 31 Mart akşamı Burhaniye’nin kazanacağını vurguladı.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.