Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Yağmurlu
Samsun
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C

Başkan Faruk AYDIN Güven Tazeledi

İlyasköy Mübadele Türkleri Kültür Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği 4.ncü Olağan Genel Kurulunu 8 Mart 2020 Pazar günü Dernek binasında gerçekleştirildi.

Başkan Faruk AYDIN Güven Tazeledi
12 Ekim 2021 08:11
1.143
A+
A-

Divan Kurulu başkanlığına Bayram Güzel kâtipliklerine Seyit Yener ve Feridun Korkut teklif edilerek oy çokluğu ile getirildiler.

Divan Heyetince Gündem gereği Saygı duruşuna müteakip İstiklal Marşı Üyelerle birlikte hep bir ağızdan okundu.

Derneğin Yönetim Kurulu Raporu ve Denetim Kurulu raporları okunarak üyelerin oy birliği ile kabul edildi.

Yine Gündemde madde edilen Balkan Türkleri Federasyon kurma ve üyeliği hususunda Genel Kurulda üyelerin oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Faruk Aydın yaptığı konuşmasında:

“Kısa bir zaman önce ebediyete yolcu ettiğimiz ve derneğimize maddi manevi katkı ve hizmette bulunan Resul Özşahin Abimiz olmak üzere bütün İlyaskoy’de yaşayarak ebediyete intikal eden büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar günü burada bulunan başımızın tacı bayanlarımızın gününü kutlarım. Onlata izninizle mübadelelerin anlamını taşıyan birer karanfil vererek dualarınızı almak isterim.

Derneğimiz bundan böyle özellikle birçok projeler hazırlayarak hayata geçireceğiz. Yine kadın kollarımızla birlikte birçok işlev ve projeyi burada uygulayacağız. Bu nedenlerde Dernek binamız içinde slaytta yer alam ve gösterdiğimiz tadilattı en kısa zaman içinde gerçekleştireceğiz.

Kültürel, Sosyal ve Spor konusunda gençlerimizle hizmetler vereceğiz. Bana ve Yönetim kuruluna bu görevi verdiğiniz için ve yine bundan önce birlikte çalıştığım hemşerilerime ve emeği gecen, geçmişte başkanlığını ve yönetim kurulunda hizmet etmiş hemşerilerimize abilerime teşekkür ederim” dedi.

Yönetim Kuruluna Faruk Aydin, Ahmet Yüksel, Murat Nuh, Tahsin Arıkan, Yüksel Taner, Ertan Dinç ve Ayşegül Erçin

Denetim Kuruluna Ergün Yüksel, Mehmet Erçin ve Enver Yasin seçildiler

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.