Dolar 32,6095
Euro 35,0018
Altın 2.430,78
BİST 10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Açık
Samsun
27°C
Açık
Çar 29°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 27°C

Başkan Topaloğlu belediye personeli ile bayramlaştı

Başkan Topaloğlu belediye personeli ile bayramlaştı
15 Haziran 2024 06:48
33
A+
A-

Arslanbucak Mahallesi’ndeki Kemer Belediyesi Hizmet Alanında ve belediye ana hizmet binasında düzenlenen bayramlaşma programına, Belediye Başkanı Topaloğlu’nun yanı sıra Kemer Belediye Başkan Vekili Semih Top, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül, Mehmet Derya Baytekin ve Gülsüm Bal, CHP Kemer İlçe Başkanı Sedat Karakaya, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Bilici, Ali Rıza Akar, Sema Özdemir, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Başkan Topaloğlu, bayramlaşma öncesinde belediye personeli ile selamlaşarak sohbet etti.

Başkan Topaloğlu, bayramlaşma programında yaptığı konuşmasında, havaların çok sıcak olması nedeniyle belediye personelinin çalışma saatlerini birim müdürlerinin dahilinde değiştirebileceğini söyledi.

Ülke olarak zor bir durumdan geçtiklerini belirten Başkan Topaloğlu, “Cumhurbaşkanlığı, milletvekilliği ve belediye seçimlerini geride bıraktık. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Ülkenin ekonomik durumu kötüye gidiyor ama siz de biz de idare etmeye çalışıyoruz. Ben ağız tadında ailenizle beraber Kurban Bayramı geçirmenizi diliyorum. Çocuklarınızın gözlerinizden öpüyorum.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.