Dolar 32,5683
Euro 34,8883
Altın 2.435,69
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 31°C
Az Bulutlu
Samsun
31°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 18°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Belediye Başkanı Kılıç, Terme Çayı Islah Projesi’nin sondaj çalışmalarını inceledi

SAMSUN (AA) – Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Terme Çayı Islah Projesi'nin devam eden sondaj çalışmalarını inceledi. Kılıç, Terme Çayı …

Belediye Başkanı Kılıç, Terme Çayı Islah Projesi’nin sondaj çalışmalarını inceledi
7 Aralık 2021 10:21
188
A+
A-

SAMSUN (AA) – Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Terme Çayı Islah Projesi'nin devam eden sondaj çalışmalarını inceledi.

Kılıç, Terme Çayı Islah Projesi kapsamında devam eden sondaj ve etüt çalışmalarını yürüten ekipleri ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Projede ilk kazmanın vurulmasına az bir vakit kaldığına işaret eden Kılıç, “Devlet Su İşleri tarafından yapılan ihale ile 2 bin 100 metrelik alanı kapsayacak Islah projesi için dik kesitli kazır istinat duvarı yapımı ve Samsun-Ordu kara yolunu da kapsayan alanda 80 metrelik 3 araç köprüsü yapımı için harita ve sondaj çalışmaları başladı. Ekipler çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.” dedi.

Terme'nin kronikleşmiş sorunlarını çözmek için çalıştıklarını vurgulayan Kılıç, şunları kaydetti:

“İlçemizde her yağmurda yaşanan sel korkusu artık tarih olacak. Günübirlik değil, 50 yıl sonrasını planlayarak projelerimizi geliştiriyoruz. Göz boyayacak, günü kurtaracak projelerle değil, geleceğimizi kurtaracak projelere enerjimizi harcıyoruz. Islah projesi ile ilçemizin sel sorununu çözeceğiz. Kamu kampüsü projesiyle ve yeni bulvar yoluyla hem trafik sorununu çözeceğiz hem de kentimizi yeni bir meydana kavuşturacağız. Yeni sosyal alan ve yaşam merkezi projemizle hemşehrilerimizin nefes alabildiği yeni alanlar açacağız. Şehrimizi yarınlara hazırlıyoruz.”

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.