Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 19°C

BİZLERİ ALEME REZİL ETTİNİZ..

BİZLERİ ALEME REZİL ETTİNİZ..
1 Ekim 2023 15:58
456
A+
A-

BİZLERİ ALEME REZİL ETTİNİZ..

Sayın Başkanım Samsunspor için yaptıklarını nasıl övgü ve sevgi ile yazılarımızda yüceltik ise,
Gördüğümüz ve şahit olduğumuz olumsuz olayları ve görülen eksik yönlerinizi belirlemek de en tabi hakkımızdır diye düşünüyorum.
Aşağıdaki resimde görüldüğü üzere maalesef üzülmüş ve düşünceli bir şekilde bırakırlar Sayın Başkanım.
14 tane yabancı ve yerli topcu transfer yapacağına,
8 tane yerli ve yabancılardan kaliteli sporcu transfer yapsaydın şu andaki puan cetvelindeki sıralama farklı olurdu.
Samsunspor’un kadrosu belli değil, hangi sistemle oynadığı belli değil, her hafta maça hangi ilk 11 le başlayacağı belli değil, daha çok olumsuzluklar var fakat ne diyelim.
Sayın Başkanım siz daha neyin peşindesiniz, bu takımı dünya markası yapacağım demiştiniz maalesef bizleri bu aleme rezil ettiniz.
Bizi dünya markası yaptınız, 6 maçta bir puan alarak puan cetvelinin dibine yerleştik, Bırakın Türkiye yi dünya ya rezil olduk.
Bak şimdi antrenör bile bulamıyorsunuz, hangi Antrenör gelecek bu takımın başına, yazık değil mi bu cefakar ve vefakar taraftara, her maç sonrası sinir krizi geçirip üzüleçeğizmi.
Ben maçtaydım, 10 veya 12 bin taraftarlarımız vardı. Önümüzdeki haftalardaki maçlar da bu sayı 4 veya 5 bine düşer kanaatindeyim. Zaman gelir ki ben ne yaptım dersiniz, oynanan maçı izledim kaleci Okan a gelen toplarda ıslıkladıkları zaman sizden beklerdim hocayı uyarmanızı, neden müdahale etmediniz, değiştir şu kaleciyi diye, Oyunda olan ve olmayan topçu larımız Okan yüzünden oyundan düştüler.
Daha yazacak çok şey var ama bu kadar yeter, anlayan anlar.
Son olarak bu takımı bu duruma düşüren ler, inanıyorum ki yine de onlar ayağa kaldıracaktır.
Kendi adıma ben hala umutluyum ve bu takım küme düşmeyecek ve ilk on arasında ligi bitirecektir.
Saygı ve sevgilerimle.

Hoşça kalın.
A.Osman KEFELİ.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.