Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 18°C

Büyükşehir Belediyesi eski alışveriş merkezinde sosyal ve kültürel faaliyetler yapacak

SAMSUN (AA) – Samsun Büyükşehir Belediyesince satın alınan eski AVM binasında sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirileceği bildirildi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2022'de sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanılmak …

Büyükşehir Belediyesi eski alışveriş merkezinde sosyal ve kültürel faaliyetler yapacak
17 Ekim 2023 14:33
62
A+
A-

SAMSUN (AA) – Samsun Büyükşehir Belediyesince satın alınan eski AVM binasında sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirileceği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2022'de sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanılmak üzere 70 milyon 50 bin liraya satın alınan eski AVM binasıyla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Projesi çalışmalarının sürdüğü 34 bin 500 metrekare alana sahip eski eski AVM binası için örnek konsept hazırlandı. Projede 5 bin metrekarelik kapalı fuar alanı, tematik mağaza, açık sergi alanı, 4 bin metrekarelik oyun alanı, sinema, 500 kişilik düğün salonu, çok amaçlı salon, toplantı alanları, illüzyon müzesi, atölyeler, workshop alanları, kütüphane, eğitim sınıfları, restoran ve kafe yer alıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, şehir için en doğru yatırımı yapmak, en iyi hizmeti üretmek için gayretle çalıştıklarını belirterek, “Örnek projelerimizden biri de eski Makro AVM binasına yapacağımız projedir. Bu yapı 7'den 70'e herkese hitap edecek örnek konseptte bir yaşam olanı olacak. Hafta sonu, hafta içi her gün insanlar, çocuklarıyla bu alana koşacak. Gençler, çocuklar, aileler herkese hitap edecek bir proje hazırladık. En kısa sürede o alanı vatandaşımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.