DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Buzda kayan aracın görüntüsünü çeken genç o anları anlattı

SAMSUN’DA BUZDA KAYAN ARACIN TAKLA ATMA ANINI CEP TELEFONU İLE GÖRÜNTÜLEYEN BURAK TANER (26), FACİANIN UCUZ ATLATILDIĞINI SÖYLEDİ.

Buzda kayan aracın görüntüsünü çeken genç o anları anlattı
Banner Resmi
20.09.2021
440
A+
A-

Samsun’da buzda kayan aracın takla atma anını cep telefonu ile görüntüleyen genç, kazayı anlatıp, facianın ucuz atlatıldığını söyledi.

Kaza, Samsun’un Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi Nişantaşı Caddesi ile Serhat Caddesi’nin kesiştiği yerde dün akşam saat 22.22 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun’u etkisi altına alan kar yağışının ardından soğuk havadan oluşan buzlu yolda rampa aşağı hızlı bir şekilde ilerleyen otomobil daha sonra direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu buzda kayıp kaldırıma çarparak takla atıp, ters dönerek sürüklenmeye başladı. Bu sırada otomobil karda oynayanların üzerine doğru geldi. Cep telefonu ile evinin balkonundan karda kayan çocukların fotoğrafını çekmek isteyen Burak Taner (26) adlı genç aracın buzda kayarak geldiğini fark ettiği an cep telefonu ile bu kez video çekmeye başladı ve kaza anını saniye saniye görüntüledi. Başka bir araç da kaza yapan araçların üzerine kayarak geldi ve buradaki kazaya yardım edenler de ölümden döndü. Aynı yerdeki her iki kazada yaralanan olmazken, aracın takla atma anını görüntüleyen Burak Taner kaza anını anlattı. Taner, “Kayak yapıyorlardı onları çekiyordum. Aracın hızla geldiğini gördükten sonra hemen videoya aldım. Kaldırıma çarpmasıyla takla atmaya başladı. 3-4 dakika sonra da başka araç geldi. Yardım edenlerin üzerlerine geldi. Allah’tan kimseye zarar gelmedi” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.