Dolar 32,1741
Euro 34,9668
Altın 2.506,65
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 22°C

Çarşamba Belediye Başkanı Doğan, muhtarlarla buluştu

SAMSUN (AA) – Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Çarşamba Belediyesinde düzenlenen programda Kaymakam …

Çarşamba Belediye Başkanı Doğan, muhtarlarla buluştu
26 Ekim 2022 22:50
126
A+
A-

SAMSUN (AA) – Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Çarşamba Belediyesinde düzenlenen programda Kaymakam Şükrü Yıldırım ve Belediye Başkanı Halit Doğan, Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Özkan ile diğer muhtarlarla buluştu, ardından Çarşamba Belediyesince yapımı tamamlanan 6 muhtarlık hizmet binasının açılışı yapıldı.

Doğan, muhtarlarla bir araya gelerek ilçeye dair istişarelerde bulunduklarını belirterek, “143 mahallemizin tamamında muhtarlarımızla koordineli şekilde çalışıyoruz. Çarşamba'mızda istihdamı artırma adına organize sanayi bölgemizde çalışmalarımız sürüyor. İş alımları da başlamış durumda. İlçemizin altyapısını yenilemeye devam ediyoruz. Üstyapı ve yol çalışmalarımızda bir yandan devam ediyor. Bilimden sanata, eğitimden kültüre, istihdama her alanda daha iyisini, daha güzelini yapmak için çalışıyoruz.” dedi.

Muhtarların vatandaşlarla arasında köprü vazifesi gördüğünü dile getiren Doğan, “Gerek mahallelerimize dair bilgi edinmek, gerek faaliyetlerimizi anlatmak amacıyla muhtarlarımızla bir araya gelmeyi değerli buluyoruz. Vatandaşlarımızın muhtarlık hizmetlerine daha kolay erişebilmesini sağlamak adına muhtarlık hizmet binalarının belediyemiz koordinesinde yapım çalışmalarına başladık. Bazılarını tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.