Dolar 32,2497
Euro 34,6723
Altın 2.398,13
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C

Çarşamba Belediye Başkanı Doğan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

SAMSUN (AA) – Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Cumhuriyetin kuruşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Doğan, mesajında …

Çarşamba Belediye Başkanı Doğan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
28 Ekim 2021 17:46
251
A+
A-

SAMSUN (AA) – Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Cumhuriyetin kuruşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Doğan, mesajında, tarihin en önemli dönüm noktalarından biri olan cumhuriyetin ilanının 98. yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.

Milli birlik ve beraberlik bilinci içinde vatanın bağımsızlığı uğruna büyük mücadeleler verildiğini ve şanlı zaferler kazanıldığını vurgulayan Doğan, “Vatanın her karış toprağında bağımsızlık mücadelesi veren aziz milletimiz, 29 Ekim 1923'te cumhuriyetimizin ilanı ile bağımsızlığını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Milletimiz, tarih boyunca söz konusu vatanı ve bayrağı olduğunda her türlü fedakarlığı ve mücadeleyi göstermekten geri durmamıştır. Cumhuriyet, istiklal ve istikbalimizin ortak paydasıdır.” ifadesini kullandı.

Doğan, başta Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşları, vatan uğruna canını feda eden şehit ve gazileri rahmet ve minnetle yad ederek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıl dönümünü kutladı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.