Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Çarşamba’da “Kadın Emeği Ürün Satış Merkezi” için protokol imzalandı

SAMSUN (AA) – Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, ilçede yapılacak “Kadın Emeği Ürün Satış Merkezi” için protokolün imzalandığını bildirdi.Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, hemşehrilerine verdikleri sözleri yerine getirmek için var güçleriyle çalıştıkl…

Çarşamba’da “Kadın Emeği Ürün Satış Merkezi” için protokol imzalandı
2 Şubat 2023 17:33
113
A+
A-

SAMSUN (AA) – Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, ilçede yapılacak “Kadın Emeği Ürün Satış Merkezi” için protokolün imzalandığını bildirdi.

Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, hemşehrilerine verdikleri sözleri yerine getirmek için var güçleriyle çalıştıklarını vurguladı.

Bu kapsamda “Kadın Emeği Ürün Satış Merkezi” projesinin protokolünü Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin ile imzaladıklarını belirten Doğan, “Merkezimiz, Samsun-Ordu kara yolu kenarına kurulacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank'a, milletvekillerimize, DOKAP Başkanımız Sayın Hakan Gültekin'e, yönetici arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadesini kullandı.

Türkiye'nin yöresel ürün çeşitliliği bakımından dünyanın sayılı ülkelerinden olduğuna dikkati çeken Doğan, şunları kaydetti:

“Kadın Emeği Ürün Satış Merkezimiz sayesinde yerli ve yabancı ziyaretçilerimiz organik ürünleri, ilimize özgü el emeği göz nuru sanat eserlerini ve hediyelik eşyaları buradan temin edebilecek. Bu sayede ilçemiz ekonomisine ve tanınırlığına katkı sunmuş olacağız. Üreticimizin de tüketicimiz de bu projeden çokça memnun kalacağını düşünüyorum. Merkezimiz çiftçimizin, el emeği üretim yapan kadınlarımızın desteklenmesi ve yapmış oldukları ürünlerin ilk elden halka ulaştırılması açılarından da oldukça önemli. Çarşamba, kadınlarımızın emeğiyle büyüyor, gelişiyor ve kalkınıyor.”

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.