Dolar 32,5110
Euro 34,7894
Altın 2.425,06
BİST 9.736,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 31°C
Az Bulutlu
Samsun
31°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 19°C

Çarşamba’da ramazan ayında çeşitli etkinlikler düzenlenecek

SAMSUN (AA) – Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, ramazan ayında tiyatro oyunları, konserler ve konferanslarla vatandaşlarla buluşacaklarını …

Çarşamba’da ramazan ayında çeşitli etkinlikler düzenlenecek
1 Nisan 2022 18:53
354
A+
A-

SAMSUN (AA) – Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, ramazan ayında tiyatro oyunları, konserler ve konferanslarla vatandaşlarla buluşacaklarını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, “Çarşamba'da 11 ayın sultanı ramazan” sloganıyla tiyatro oyunları, konserler, konferans ve çeşitli etkinliklerle vatandaşlarla bir araya gelineceği belirtildi.

İlk programın 8 Nisan Cuma günü saat 20.30'da Abdullah Paşa Meydanı'nda olacağı aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Palyaço, yüz boyama, Karagöz ve Hacivat, çocuk oyunu, yarışma ve meddah ile başlayacak program, 21.30'da halk oyunları, 22.00'de halk müziği konseri ile devam edecek. 15 Nisan Cuma günü etkinlik ekibinin yanı sıra eğitimci yazar Sıtkı Aslanhan, Çarşambalılarla buluşacak. 23 Nisan coşkusu da Çarşamba'da dolu dolu kutlanacak. Etkinlik ekibinin yarışma, çocuk oyunları gibi gösterilerinin yanı sıra illüzyonist, çocuk halk oyunları ekibi ve çocuk korosu gösterilerini sergileyecek. Ramazanın son programı da yine Abdullah Paşa Meydanı'nda 20.30'da çocuk etkinlik ekibi ile başlayacak. 21.30'da semazen gösterisi, 22.00'de Mehmet Kemiksiz'in tasavvuf müziği konseri vatandaşlarla buluşacak.”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Halit Doğan, on bir ayın sultanı ramazana kavuştuklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Bu mukaddes ayda biz de hemşehrilerimizle bir araya gelmek, ramazanın huzurunu, manevi havasını birlikte yaşamak istedik. Pandemi nedeniyle geçtiğimiz ramazan, sevdiklerimizle bir araya gelemedik, birlikte iftar yapamadık, ramazan ayımızı evlerimizde geçirdik. Bu yıl çok değerli isimleri Çarşamba'mızda ağırlayacağız. Ramazan ayımız ilçemizde dolu dolu geçecek. Çocuklarımız yarışmalar, oyunlar, Karagöz ve Hacivat, meddah ve daha birçok gösteriyle gülüp eğlenecek. Tüm hemşehrilerimizi ramazan etkinliklerine bekliyoruz.”

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.