DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

CHP Samsun Milletvekili Hancıoğlu ve Atakum Belediye Başkanı Deveci’den genç muhtara ziyaret

SAMSUN (AA) – CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu ile Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, 18 yaşında muhtar seçilen Ali Külekçi'yi …

Banner Resmi
14.06.2021
489
A+
A-

SAMSUN (AA) – CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu ile Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, 18 yaşında muhtar seçilen Ali Külekçi'yi ziyaret etti.

Ağcamahmut Mahallesi'nde tekrarlanan muhtarlık seçiminde muhtar seçilen Külekçi'yi tebrik eden Hancıoğlu ve Deveci, genç muhtara başarılar diledi.

Milletvekili Hancıoğlu, “Kardeşimizin bu cesareti tüm gençlerimize örnek olmalı. Mahalle sakinlerimize genç kardeşimize göstermiş oldukları güvenden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci de “Kardeşimiz genç yaşında muhtar olarak örnek oldu. Burada bir örnek daha var iki rakip muhtar adayı yan yana. İlk günden birbirlerine destek oluyorlar ve yan yanalar. Türkiye siyasetinde pek yaşanmış bir şey değil. İkinizi de kutluyorum. Bu dayanışma, bu birliktelik ve bu tablo Türkiye'ye örnek olsun. Türkiye'nin buna ihtiyacı var. Gelecek genç muhtarımızı bekliyor. Bizler her zaman yanındayız.” diye konuştu.

Ağcamahmut Mahallesi Muhtarı Ali Külekçi ise Hancıoğlu, Deveci ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, “18 yaşıma girdiğimde muhtar adayı olmak için karar verdim. Mahalle sakinlerimiz de bizi destekledi. İnşallah değerli büyüklerimizin destekleri ile mahalleme hizmet edeceğim.” ifadesinde bulundu.

Muhtar adayı olarak seçime katılan Cemal Çil ise her zaman genç muhtarın yanında olacağını birlik ve beraberlik içinde mahallelerine hizmet edeceklerini söyledi.

Ziyaretin sonunda Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Ağcamahmut Mahallesi Muhtarı Ali Külekçi'ye minyatür Atatürk heykeli hediye etti.

Muhabir: Dilek Sezen

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.