DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Cumhurbaşkanı Servet Soylu’nun cenaze törenine katıldı

Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu’nun cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Servet annemiz bu millete bu vatana hizmet eden bir evladı yetiştirmiş olmanın bahtiyarlığı içinde” dedi.

Banner Resmi
14.03.2021
6.903
A+
A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu, 75 yaşında vefat etti. Dün gelen vefat haberinin ardından bugün Servet Soylu, son yolculuğuna uğurlandı.  Gaziosmanpaşa Merkez Camii’nde cenaze törenine Cumhurbaşkanı dahil tüm kadro katılım gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  da katılım gösterdiği cenazede ” “Öncelikle musallada şu anda Hakk’a uğurladığımız Servet annemize Rabbim cennetiyle müşerref kılsın.  İnsanlar ölür, ondan sonra hayırlı bir evlat, yaptığı bu dünyadaki hizmetler onun için kalıcıdır. Hizmetler devam ettiği müddetçe hayırla yad edilirler. Servet annemiz şu anda bu millete bu memlekete bu vatana hizmet eden bir evladı yetiştirmiş olmanın bahtiyarlığı, mutluluğu içerisinde… Ben böyle inanıyorum.” dedi.

24.  dönem Milletvekili ve yakın dava arkadaşlarından Rıfat SAİT cenaze törenine katılarak baş sağlığı dileklerinde bulundu. Servet Soylu’nun cenazesi Eyüpsultan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.