Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 27°C
Çar 24°C

Depremzedeler için toplanan yardımlar yola çıktı

YARDIMLAR GÖNDERİLDİ

Depremzedeler için toplanan yardımlar yola çıktı
17 Ağustos 2021 09:33
342
A+
A-

Amasya’nın Merzifon ilçesinde Elazığ ve Malatya’daki deprem mağdurları için toplanan yardımlar, ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Merzifon Kaymakamlığı, Merzifon Belediyesi, Kızılay Merzifon Temsilciliği ve AFAD iş birliğiyle ilçede 27 Ocak Pazartesi günü yardım kampanyası başlatılmıştı. Bugüne kadar 3 gün içerisinde Merzifonlular el ele vererek Elazığ ile Malatya’daki depremzedelere kuru gıda, giyilmemiş giysi, battaniye, ısıtıcı ve toplam 8 bin TL nakdi destekte bulundu.

Aşevi ve Gençlik Merkezi’nde toplanan yardımlar, el birliği ile tıra yüklenerek, Elazığ ile Malatyalı depremzedelere gönderildi.

Kampanya 15 Şubat’a kadar devam edecek

Toplanılan paraların konteynır ve ev yapımı için kullanılacağını aktaran Türk Kızılay Merzifon Temsilcisi İskender Doğru, “24 Ocak’ta Elazığ’da olan deprem hepimizi üzdü. Sağ olsun Merzifon halkımızda başlattığımız kampanyaya ikinci el olmamak kaydıyla birinci el giyim eşyaları ve gıdalar getirdiler.

Şuana kadar 8 bin TL topladık. Kampanyamız 15 Şubat’a kadar devam edecek. Toplanan paralar konteynır ve ev yapımı için kullanılacak. Yardımlarından dolayı herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.