Dolar 33,6825
Euro 37,1306
Altın 2.715,00
BİST 9.821,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
29°C
Parçalı Bulutlu
Pts 30°C
Sal 30°C
Çar 30°C
Per 31°C

EKA Metal: Kaliteden Taviz Vermeden Samsun’da Üretimde İstikrarı Sağlıyor

EKA Metal: Kaliteden Taviz Vermeden Samsun’da Üretimde İstikrarı Sağlıyor
12 Ağustos 2024 12:55
6
A+
A-
EKA Metal: Kaliteden Taviz Vermeden Samsun’da Üretimde İstikrarı Sağlıyor

 

Samsun’da uzun yıllardır çivi imalatı alanında faaliyet gösteren EKA Metal Tel Çivi, sektördeki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Kaliteye verdiği önemden asla taviz vermeyen firma, hem yerel hem de ulusal pazarda büyümeyi hedefliyor.

Firmanın Tarihçesi ve Değerleri:

EKA Metal, kurulduğu günden bu yana kaliteyi ön planda tutarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyede sağlamayı amaçlıyor. Şirket, sektördeki deneyimiyle birlikte yenilikçi teknolojilere yatırım yaparak her geçen gün üretim kapasitesini artırıyor.

Kalite Odaklı Üretim:

EKA Metal’in en dikkat çeken özelliği, üretim sürecinde uyguladığı titiz kalite kontrol standartları. Firmanın yetkilisi Engin İNAN“Kalite bizim için vazgeçilmez bir ilke. Her bir ürünümüz, titiz denetimlerden geçerek müşterilerimize ulaşıyor,” diyor.

Samsun Ekonomisine Katkı:

EKA Metal, sadece çivi üretimi yapmakla kalmıyor, aynı zamanda Samsun ekonomisine de önemli katkılarda bulunuyor. İstihdam sağlama ve yerel tedarikçileri destekleme konularında bölgeye değer katan firma, bu doğrultuda Samsun’un sanayi kimliğini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Pazar Hedefleri:

EKA Metal, Türkiye genelinde pazar payını artırmayı hedefliyor. Özellikle kaliteli ürün arayışında olan müşterilere ulaşmak için yeni stratejiler geliştiren firma, bu sayede hem iç pazarda hem de ihracatta daha güçlü bir konuma gelmeyi planlıyor.

Müşteri Memnuniyeti ve Gelecek Vizyonu:

Firma, müşteri memnuniyetini her şeyin önünde tutuyor. Bu doğrultuda, üretimde kaliteyi daima koruyarak, sektörde güvenilir bir marka olarak yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. EKA Metal, gelecekte de bu vizyon doğrultusunda yenilikçi adımlar atmayı planlıyor.

Sonuç:

EKA Metal Tel Çivi, Samsun’da kaliteden ödün vermeden hizmet sunan bir firma olarak, yerel ekonomiye katkı sağlarken, ulusal pazarda da adından söz ettiriyor. Firma, gelecekte de aynı anlayışla üretim yaparak, sektördeki öncü konumunu korumayı hedefliyor.IMG 20240709 WA00081 IMG 20240709 WA0011 IMG 20240709 WA0031EKA METAL’in misyonu, müşterilerine ve kıymetli hemşerilerine en iyi hizmeti sunmak ve satış ağını Türkiye’nin tüm bölgelerine genişletmektir. Firma, kaliteden ödün vermeden, dürüst ve ahlaklı bir hizmet anlayışıyla sektördeki yerini sağlamlaştırmaktadır.IMG 20240709 WA0010 IMG 20240709 WA0015Firmanın kurucusu ve yetkilileri, 2018 yılından bu yana kaliteden asla taviz vermediklerini ve bu süreçte birçok ev hanımına istihdam sağladıklarını vurguluyor. Şu anda 12 çalışanı ile hizmet veren EKA METAL, ülkemizin çeşitli bölgelerine hizmet götürmeye devam etmektedir.IMG 20240709 WA0019Kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti ile sektörde fark yaratan EKA METAL, sizlere de hizmet sunmaktan gurur duyar.IMG 20240709 WA0014

 
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.