Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Yağmurlu
Samsun
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C

Eski Bakan Suat Kılıç, Samsun TSO yöneticileriyle bir araya geldi

SAMSUN (AA) – Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.Kılıç, bir süre önce yeniden Samsun TSO yönetim kurulu başkanlığına seçilen Salih Zeki Murzioğlu ile meclis başkanı Halil Akyü…

Eski Bakan Suat Kılıç, Samsun TSO yöneticileriyle bir araya geldi
24 Aralık 2022 14:29
147
A+
A-

SAMSUN (AA) – Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Kılıç, bir süre önce yeniden Samsun TSO yönetim kurulu başkanlığına seçilen Salih Zeki Murzioğlu ile meclis başkanı Halil Akyüz ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Seçilen bütün üyeleri tebrik eden Kılıç, “Yeni dönemin hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İş dünyasının Samsun'un ekonomisine sağladığı katkıların artarak devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.

Murzioğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yeni yapılan hizmet binamızın yerinin alınmasında bakanlığınız döneminizde katkınız çok büyük. Gerek milletvekilliğiniz, gerekse bakanlığınız döneminizde ilimize çok önemli yatırımların yapılmasına vesile oldunuz. Her zaman dediğimiz gibi, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da el birliği ile şehrimizin kalkınma gayretine katkı vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Daha sonra Kılıç, Murzioğlu ve Akyüz'e plaket verdi.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.