Dolar 32,6731
Euro 35,4172
Altın 2.505,29
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 30°C

FİDAN” MEVCUT DURUMDA OY VERECEĞİMİZ PARTİ KALDİ MI” DEDİ

FİDAN” MEVCUT DURUMDA OY VERECEĞİMİZ PARTİ KALDİ MI” DEDİ
28 Ağustos 2023 09:07
296
A+
A-

Bugün siyaset dediğimiz şey; sol olsun sağ olsun, millete vekili olacak kişileri millet seçmesi gerekirken birileri kimin nerede olacağını önceden tesbit etmiş, kendi koltuğunu asla tehlikeye sokmayacak, ne söylerse söylesin kendisine hesap sormayacak, boyun eğecek dalkavukları millete vekil yapmış olan siyasetçilerdir.

Bu kişiler liyakata göremi , Yoksa sadakata göre mi Tesbit ediliyor?
Türkiye`de siyaset 1938`den sonra yapılan darbelerle her dönem değiştirilen yasalara göre değiştirilmiştir?

Sözde demokrasi, insan hakları ve özgürlüklere göre, hukuk ve adalet için. Peki gerçekten de böyle mi? Elbette hayır… Her siyasi lider, hukuk ve adaleti kendi arka bahçesi haline getirmiş, hukuku paspas yapmış, kendi iktidarını güçlendirmek, korumak ve kimseye hesap vermemek için “anayasa” değil, “banayasa” inşa etmeye çalışmıştır.

Ülkemiz halkının büyük bir kesimi açlık sınırının altında yaşıyor. Temel gıda maddelerine yapılan zamlara bakın! Birde çalışan, memur, işçi emekliye yapılan yüzdelik artışa. Ekonomi güçlü ise yapılan artışlar neden makûl değil?
26 Ağustosta büyük beklentimiz vardı. İyi bir manifesto bekledik olmadı dağ fare doğurdu!

Sığınmacı konusu iyi işlendi kabul ya Ekonomi,Eğitim,Sağlık,Tarım,güvenlik,Dış politika,Sosyal Devlet, Adalet,İstihdam politikalarına hiç değinilmemiş. Oysa halkın gündemi bunlardı. Muhalefetin muhalefeti eleştirdiğini 66 yaşımda ilk defa duydum. Çok yazık. Şimdi yerel seçimlere tek başına gireceklermiş! Peki oyunuz kaç. Hangi şehirleri hangi ilçe ve beldeyi alacaksınız? Farkındamısınız bilmiyorum ama iktidara zımnen destek verdiğiniz kesin.

Mevcut durumda oy vereceğimiz bir parti kaldı mı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.