Dolar 32,5655
Euro 34,7624
Altın 2.488,33
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Gökhan CIGALI yardıma muhtaç 100 aileye gıda yardımında bulundu.

Samsun’lu hayırsever iş adamı ve Samsun İlk Parti İl Başkanı Gökhan CIGALI yardıma muhtaç 100 aileye gıda yardımında bulundu.

Gökhan CIGALI yardıma muhtaç 100 aileye gıda yardımında bulundu.
27 Mart 2021 12:41
4.345
A+
A-

Cıgalı , Hürriyet, Yenidoğan, Selahiye, Kadıköy, Hacı İsmail Köyü, avuz Selim mahallesinde tespit ettiği 100 yardıma muhtaç aileye hazırladığı gıda torbalarını dağıttı.

HERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYELİM.
İş insanlarına tavsiyelerde bulunan Cıgalı, bu zor günlerde her şeyi devletten beklememek gerektiğini ifade ederek, “Koronavirüs nedeniyle zor durumda kalan vatandaşlar var, kardeşlerimiz var. Bu zamanda birbirimize yardımcı olmak zorundayız. Eğer bu günlerde birbirimize yardımcı olmayacaksak ne zaman yardımcı olacağız. Zengin insanlar zekatını bu zor durumda vermese ne zaman verecekler. İş yerimi kapattım buraya geldim. Devletten beklemedim. İhtiyacı olan vatandaşlara elimden geldiğince yardım dağıttım. Benim 100 koli civarı zekatım vardı. Kendi zekatımı kendi aracımla bizzat kapı kapı dolaşarak yardıma muhtaç vatandaşlara dağıtıyorum. Gerçekten durumu çok kötü olan aileler var. Herkesin kendi imkanlarıyla elinden geldiği kadar yardımda bulunması gerekir” dedi.

HERKES BANA ULAŞABİLİR
Sosyal medyadan bir paylaşım yapan İl başkanı Gökhan CIGALI şunları söyledi
“LÜTFEN PAYLAŞALIM , SAMSUN İl ve ilçelerimizde ki , tüm muhtarlarımıza duyurulur… RAMAZAN’da İhtiyaç sahipleri , yaşlı , kimsesiz , bakıma muhtaç , geliri olmayan her kim olursa olsun , 05323825530 numaralı özel hattımdan , bizzat bana ulaşabilirsiniz. Hayat paylaştıkça güzel , hayat geçici , hayat bir sınav , bu sınavı beraber kazanmak , dileğimiz . HALKA HİZMET , HAKKA HİZMETTİR , ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.