DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Gümüşyapraklılar problemlerini Başkan Kılıç’a iletti

BAŞKAN KILIÇ GÜMÜŞYAPRAK MAHALLESİNDE

Gümüşyapraklılar problemlerini Başkan Kılıç’a iletti
Banner Resmi
14.10.2021
390
A+
A-

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, sorunları dinlemek ve mahalle sakinleri ile istişare etmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerini Gümüşyaprak Mahallesi’nde sürdürdü.

Gümüşyaprak Mahallesi’nde Muhtar Latif Duman ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Kılıç’a, ziyaretinde Belediye Meclis Üyesi Yahya Cömert ve daire amirleri eşlik etti. Cuma namazını Gümüşyaprak Mahallesi Merkez Camisi’nde kılan Başkan Kılıç, daha sonra mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, Bafra Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Ziyarette, Gümüşyaprak Mahallesi’nin beklentileri ve sorunları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret le ilgili düşüncelerini dile getiren Başkan Hamit Kılıç, “Bafra Belediyesi olarak, ilçe merkezine uzaklık yakınlık mefhumuna bakmaksızın tüm mahallelerimizi ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi veriyor, sorunları dinliyor ve çözüm yollarını birlikte arıyoruz. Bu düşünce ekseninden hareketle bugün de Gümüşyaprak Mahallemizi ziyaret ederek hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Kendilerine belediyemizin projeleri ve çalışma içerik ve programımız hakkında bilgi verip istişarelerde bulunduk. Yakın ilgi ve konukseverliklerinden dolayı Gümüşyaprak Mahalle Muhtarımız Latif Duman ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.