Dolar 32,5026
Euro 34,5398
Altın 2.497,12
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 31°C
Az Bulutlu
Samsun
31°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 19°C
Cum 20°C
Cts 19°C

Hatice Ana Derneği İyi Parti Ziyaretinde

Hatice Ana Derneği İyi Parti Ziyaretinde
15 Ocak 2021 19:08
13.944
A+
A-

Hatice Ana Derneği yöneticileri ve başkani Hatice Örs Canik İyi Parti ilce başkanlığını ziyaret ederek İlçe başkanı Mustafa Keleş ve yönetimine başarılar dileyerek Abisini kaybeden Mustafa Keleş beye taziyede bulundular.


Hatice Ana derneğinin kuruluşu ve kurulduğu günden bugüne kadar yapılan Faaliyetler hakkında bilge veren başkan Hatice Örs ” Dernek olarak tarafsız objektif bir yaklaşımla siyasi partilerimizi ziyaret ediyoruz ve ülkenin milli bütünlüğünü varlığını Türkiye Cumhuriyetinin ilke ve yasalarına bağlı her siyasi partiye eşit davranarak iletişim içindeyiz.

Tamamen gönüllülerin bir araya gelerek Gerek Canik ilçemizde gerekse Samsun’da imkânımız ve gücümüz içeresinde hayırsever ve duyarlı insanların derneğimize verdikleri bağış katkı ayni yardımlarla ihtiyacı olan hanelerin yaralarını sarmaya hizmet etmeğe gayret içinde çalışıyoruz. Suçu bucu veya bir kitlenin himayesi gücü desteği emrinde olmadan bağımsız inanan gönüllü insanlardan kurulmuş bir derneğiz bu hem Allah katında rızasını kazanmak hem de bir nebze olsun bizlere Hatice Ana diye çağıran insanlarımıza vefa göstermektir” dedi.


Canik İyi parti İlce başkanı Mustafa Keleş Canik te uzun yıllar Kızılay başkanı olarak hizmet verdiniz ilçemizi ve ilçe halkını en iyi tanıyanlardansınız. Hiç şüphe yo ki böyle güzel bir kuruluş ve Sivil Toplum örgütü olmanız bizlerin takdirini aldığı gibi İlçe halkimizinda Hatice Ana ismini vererek bu faaliyetlerde bulunmanızı destekliyoruz. Bizlerde düsen bir hizmet olduğunda elbette gereğini yaparız ziyaretinizle onur verdiniz size ve yönetiminize ekibinize üyelerinize başarılar dilerim.’ oedi
Ülkemizin bu pandemi surecinde bu hizmetleriniz ayrıca önemseyerek değerli buluyorum diyerek teşekkür ve temennilerde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.