Dolar 32,6000
Euro 34,8429
Altın 2.494,51
BİST 9.535,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 29°C

Havza Belediye Başkanı Özdemir’den mahalle ziyareti

SAMSUN (AA) – Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, mahalle ziyareti gerçekleştirdi. Özdemir ile Kayan …

Havza Belediye Başkanı Özdemir’den mahalle ziyareti
10 Eylül 2021 14:22
248
A+
A-

SAMSUN (AA) – Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, mahalle ziyareti gerçekleştirdi.

Özdemir ile Kayan, Paşapınarı, Çeltek, Gelincik ve Küflek Mahallelerini ziyaret ederek mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Başkanı Özdemir, kışlık konserve yapan mahalle sakinleriyle sohbet etti, bir fırında ekmek yapımına yardımcı oldu.

Belediye Başkanı Özdemir, amaçlarının kırsal mahallede yaşayanların standartlarını yükseltmek olduğunu söyledi. Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilçede yaşanan göçün tersine döneceğini belirten Özdemir, “Şimdiden Havza OSB’de 250’nin üzerince işçi işbaşı yaptı. Bu sayı arttıkça Havza’da göç duracak ve inşallah birçok insanımız memleketine geri gelecek.”

Havza'nın tanıtımı için aralıksız çalıştıklarını ifade eden Özdemir, bu kapsamda 15 Eylül'de Samsun'da düzenlenecek Tarım Fuarı'nın onur konuğunun Havza olduğunu dile getirdi.

AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan da ziyaretler sırasında mahallelerin sorunlarını istişare etme imkanı bulduklarını belirterek 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Muhabir: İsa Sansar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.