Dolar 32,5689
Euro 34,9306
Altın 2.426,05
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 31°C
Az Bulutlu
Samsun
31°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 18°C

Havza Fen Lisesi’nde bilim şenliği ve z-kütüphane açılışı yapıldı

SAMSUN (AA) – Havza Fen Lisesi'nde bilim şenliği ve z-kütüphane açılışı gerçekleştirildi. Kaymakam Cengiz Nayman, Belediye Başkanı Sebahattin …

Havza Fen Lisesi’nde bilim şenliği ve z-kütüphane açılışı yapıldı
2 Aralık 2021 13:37
225
A+
A-

SAMSUN (AA) – Havza Fen Lisesi'nde bilim şenliği ve z-kütüphane açılışı gerçekleştirildi.

Kaymakam Cengiz Nayman, Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam ve okul müdürü Şevket Sezer tarafından bilim şenliğinin açılışı yapıldı.

Açılış sonrası katılımcılar, sergilenen projeler hakkında öğrencilerden bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Şenliğin ardından okulda Havza Kaymakamlığı ve hayırsever iş insanı Mustafa Bakır ile ailesince yapılan z-kütüphanenin açılışı da gerçekleştirildi.

Havza Müftüsü Mehmet Nurlu tarafından dua edilmesinin ardından Bakır ailesi adına Emine Bakır'ın da katılımıyla kütüphanenin açılış kurdelesi kesildi.

Nayman, burada yaptığı konuşmada, Bakır ailesine teşekkür ederek, “Hemşehrimiz Mustafa bey ilçemize yapmış olduğu yatırımla örnek bir davranış sergiledi. Kendisine ve ailesine teşekkür ediyorum.” dedi.

Özdemir de Bakır ailesine teşekkür ederek, öğrencilerin faydalanacağı kütüphanenin hayırlı olmasını diledi.

Mustafa Bakır ise aile olarak öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmaktan mutlu olduklarını vurgulayarak, “İnşallah bu kütüphane öğrencilerimiz için faydalı olur. Öğrencilerimize ve eğitime desteklerimiz sürecek.” ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından kütüphaneye katkılarından ötürü Mustafa Bakır, eşi Derya Bakır ve annesi Emine Bakır'a plaket verildi.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.