DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Havza Hayvansever Platformu’ndan Kaymakam Nayman’a teşekkür

SAMSUN (AA) – Havza Hayvansever Platform Başkanı Şiple Tunç, sokak hayvanlarının beslenmesi için kendilerine destek olan Kaymakam Cengiz Nayman …

Banner Resmi
03.01.2022
200
A+
A-

SAMSUN (AA) – Havza Hayvansever Platform Başkanı Şiple Tunç, sokak hayvanlarının beslenmesi için kendilerine destek olan Kaymakam Cengiz Nayman'a teşekkür etti.

Tunç, Havza Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Çoban, Av ve Bekçi Köpekleri Irk Standartları Yarışması sonrası ödül olarak dağıtılan ve yarışmaya katılan köpek sahipleri tarafından Havza Kaymakamlığına hediye edilen mamalardan 30 paketin sokak hayvanlarının beslenmesi için Havza Hayvansever Platformu'na verildiğini belirtti.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman tarafından platforma verilen mamaların gönüllü hayvan dostlarına dağıtılarak özellikle kırsal mahalle ve şehir merkezinde sokak hayvanlarının beslenmesinde kullanılmaya başladığını söyleyen Tunç, tüm amaçlarının sokak hayvanlarının beslenme ve barınma ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapmak olduğunu vurguladı.

Tunç, 2018 yılında koordineli çalışabilmek amacıyla gönüllüler ile birlikte kurdukları platformun her geçen gün gönüllü sayısını artırdığına işaret ederek, “Buna bağlı sosyal hayatta hayvan hakları bilincine sahip insanlarının sayısı her geçen artış göstermekte. Yaklaşık 13 olan gönüllü sayımız 21'i buldu. 2018'den bu zamana kadar ilçemizde çok şeyler değişti. Eskiden besleme yaparken zorluklar yaşıyorduk. Şu an ilçe merkezinde her mahallede bir gönüllümüz kendi sınırları içerisinde sokak hayvanlarına bakmaktadır. Kaymakamlık tarafından verilen mamaların gönüllülerimize dağıtımı gerçekleşti. Havza'da ve kırsal mahallelerde kendi araçlarımızla besleme yapmaya devam ediyoruz. İlçemizde hayvansever bir kaymakamın olması bizim için bir şanstır, platform üyelerimize verdikleri destek için Kaymakamımız Sayın Cengiz Nayman’a gönüllülerimiz ve hayvanseverler adına teşekkür ederiz.” dedi.

Muhabir: Dilek Sezen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.