DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Havza Kaymakamı Nayman, KYK kariyer günlerine katıldı

SAMSUN (AA) – Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Havza Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen Kariyer Günleri'ne …

Banner Resmi
27.11.2021
208
A+
A-

SAMSUN (AA) – Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Havza Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen Kariyer Günleri'ne katılarak tecrübelerini paylaştı.

Havza Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen kariyer günlerinde Nayman, yurtta kalan Havza Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Kariyer planlaması yapmak isteyenlerin düzenli bir yol haritası çizmelerinin önemli olduğunu belirten Nayman, öğrenmenin en iyi yolunun soru sormak olduğunu söyledi.

Öğrenmenin ölüme kadar devam ettiğine işaret eden Nayman, “Kaymakam, doktor, öğretmen de olsanız, sürekli yeni şeyler öğrenmek zorundasınız. Hayat çok hızlı ilerliyor ve bu hıza yetişmenin tek yolu öğrenmektir. Kiminiz okuduğu bölüm üzerinden kariyer yapacak, kiminiz kamu bölümünde devam edecek, kiminiz de farklı bir alanda iş hayatını sürdürecek. Sizler en az sizi buraya okumak için büyük fedakarlıklarla gönderen ailenizin günlük çalışma saati kadar ders çalışmaya vakit ayırmalısınız.” dedi.

Nayman, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Programın sonunda Havza Gençlik Merkezi Müdürü Mecit Keskin ve yurt sorumlusu Gökhan Başaran, katılımından dolayı Kaymakam Nayman'a teşekkür ederek tablo hediye etti.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.