Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 27°C
Çar 24°C

Havza OSB’de yatırım yapacak iş insanlarından TSO ve Belediyeye ziyaret

SAMSUN (AA) – Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yatırım yapacak iş insanları Mehmet Sefa Macit ve Vahdettin Macit, Havza Ticaret ve Sanayi …

Havza OSB’de yatırım yapacak iş insanlarından TSO ve Belediyeye ziyaret
6 Ekim 2021 11:47
226
A+
A-

SAMSUN (AA) – Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yatırım yapacak iş insanları Mehmet Sefa Macit ve Vahdettin Macit, Havza Ticaret ve Sanayi (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar ve Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret etti.

Özdemir, Havza OSB'ye yatırım kararı alan Mehmet Sefa Macit ve Vahdettin Macit'e teşekkür ederek, “Hem ilçemizin hem de ülkemizin kalkınması için üretime ve istidama ihtiyacı var. Bu bağlamda yapılacak bu yatırım bizler için büyük önem arz etmekte. Havza Belediyesi olarak ilçemize yatırım için gelen tüm iş insanlarımıza kapılarımız açık.” dedi.

Acar da Havza OSB'ye her geçen gün talebin arttığını dile getirerek, “Bin dekar alana sahip Havza Organize Sanayi Bölgesinin mevcut alanını 4 bin 500 dekara çıkartmak için çalışma başlatıldı. Ahşap işleme üzerine üretim yapacak firmamıza 7 bin metrekare alan tahsisi yapıldı. İnşallah ocak ayı gibi inşaata başlanacak. Kurulan her fabrika hem ilçemizin istihdamına hem de ülke ekonomisine katkı. Bu bilinçle çalışmalarımıza devam ediyoruz.” diye konuştu.

Yatırımlarıyla ilgili bilgi veren Mehmet Sefa Macit de yaklaşık 2 bin 500 metrekare kapalı üretim alanı olacak fabrikada ahşap üzerine üretim yapacaklarını anlatarak, “İlk etapta 30 ila 40 kişi arasında istihdam sağlayacak tesisimiz 10 milyon liraya mal olacak. Havza OSB, sunduğu imkanlar ve idarecilerin yakın ilgisi ile ilgilimizi çekti. Özellikle nakliye konusunda Havza OSB yatırımcılara cazip imkanlar sunmakta.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.