Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Havza Spor Oyunları Projesi danışma toplantısı düzenlendi

SAMSUN (AA) – Havza Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Havza Spor Oyunları Projesi için danışma toplantısı düzenlendi. Havza Gençlik …

Havza Spor Oyunları Projesi danışma toplantısı düzenlendi
10 Kasım 2021 18:02
215
A+
A-

SAMSUN (AA) – Havza Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Havza Spor Oyunları Projesi için danışma toplantısı düzenlendi.

Havza Gençlik Merkezi toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, proje ile öğrencilerin spor branşları ile tanışmaları, yetenekleri ölçüsünde spor yapabilmeleri ve lisanslı sporcu olmalarını sağlamanın amaçlandığını söyledi.

Öğrencilerin akademik eğitimlerinde olduğu gibi sosyal yaşam ve sportif faaliyetlerinde de başarılarını yükseltmek istediklerini dile getiren Sağlam, “Proje ile öğrencilerimizin spora karşı olumlu tutum geliştirmeleri, öğrencilerin sorumluluk duygusu, planlı çalışma, doğru karar verebilme yetilerinin gelişmesi, kötü alışkanlıklardan ve madde bağımlılığından korunabilmeleri, olumlu kişilik özellikleri gösterebilmelerine katkı sağlamak istiyoruz.” dedi.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro görevlisi Seyit Ahmet Dikmen tarafından projenin amacı, ortakları, performans kriterleri, hedefleri gibi konularda bilgi verildi.

Toplantıya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Hakan Erhan ve Turan Demir, Havza Gençlik Merkezi Müdürü Mecit Keskin ile spor kulüplerinin temsilcileri ve antrenörler katıldı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.