Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 23°C

Havza TSO’da seçimin ardından meclis toplantısı yapıldı

SAMSUN (AA) – Yapılan seçimle belirlenen Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclisi, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Havza TSO toplantı …

Havza TSO’da seçimin ardından meclis toplantısı yapıldı
13 Ekim 2022 14:14
117
A+
A-

SAMSUN (AA) – Yapılan seçimle belirlenen Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclisi, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Havza TSO toplantı salonunda Mustafa Başaran'ın başkanlığında gerçekleştirilen oylama ile yönetim kurulu görev dağılımı yapıldı.

Havza TSO Yönetim Kurulu Erkan Acar başkanlığa, Yakup Akekin başkan yardımcılığına, Dursun İkiz saymanlığa, Yusuf Alper Gedik ve Recep Teber de üyeliklere seçildi.

Havza TSO Meclis Başkanlığına Mustafa Başaran, başkan yardımcılığına Mustafa Köse, katipliğe Yahya Ayan, hesap inceleme komisyonu üyeliklerine de İlyas Yüksel ve Saffet Ergin getirildi.

Ayrıca toplantıda meclis komitelerine seçilen üyelerden disiplin kurulu seçimi de gerçekleştirildi.

Erkan Acar, yeni projeler ve mevcut OSB çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek, “Yönetim kurulumuz ve şahsım adına bize bu görevi yeniden layık gören üyelerimize teşekkür ederim. Kalfalık dönemi genelde hizmetlerin yavaşladığı dönem olarak nakledilir fakat bizler aynı hız ve azimle ilçemiz esnafı ve odamız üyelerinin kazanımları için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Başaran da yeni dönemde yeni projeler hayata geçireceklerini dile getirerek, “İlçemizin kazanımları için yönetim ve meclis üyelerimizle istişare içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. İstihdama ve devletin üyelerimize sağlayacağı desteklerden faydalanabileceği danışma ve AR-GE ofisi gibi birimleri hayata geçirmeyi planlıyoruz.” diye konuştu.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.