Dolar 32,3357
Euro 34,8475
Altın 2.389,71
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Havza’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yıl etkinlikleri sürüyor

SAMSUN (AA) – Havza'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılı kapsamında düzenlenen etkinlikler devam ediyor.Havza Kaymakamlığı himayesinde Havza Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, İl…

Havza’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yıl etkinlikleri sürüyor
6 Ekim 2023 14:49
107
A+
A-

SAMSUN (AA) – Havza'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılı kapsamında düzenlenen etkinlikler devam ediyor.

Havza Kaymakamlığı himayesinde Havza Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen etkinlikleri kapsamında bilek güreşi, dart, ok atma, floor curling, kiremit devirme, satranç ve masa tenisi müsabakaları gerçekleştirildi.

Erkek ve kızlar bilek güreşi müsabakalarını Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ile Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Yusuf Duru, merkez sakinleriyle yaptıkları gösteri müsabakasıyla başlattı.

Uzun, Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla birçok dalda faaliyet planladıklarını belirterek, “Bu yıl faaliyetlerimizin çoğunu Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde gerçekleştirdik. Amacımız, hem merkez sakinlerimizin sosyal hayatlarına renk katmak hem de öğrencilerimizin değerler eğitimi kapsamında yaşlı ve engellilerimizle kaynaşmalarını sağlamak.” dedi.

Uzun, voleybol ve futbol turnuvalarının 10 Ekim'de başlayacağını, gençler kros koşusunun ise 24 Ekim'de gerçekleştirileceğini kaydetti.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.