DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Havza’da 6. Samsun Tarım Fuarı hazırlıkları kapsamında toplantı düzenlendi

SAMSUN (AA) – Bu yıl 6'ncısı düzenlenecek Samsun Tarım Fuarı için Havza'da toplantı gerçekleştirildi. Havza Belediyesi Meclis Toplantı …

Banner Resmi
07.07.2021
245
A+
A-

SAMSUN (AA) – Bu yıl 6'ncısı düzenlenecek Samsun Tarım Fuarı için Havza'da toplantı gerçekleştirildi.

Havza Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir başkanlığında düzenlenen toplantıda, 15-19 Eylül tarihlerinde geçekleşecek ve onur konuğu Havza olacak 6. Samsun Tarım Fuarı'nda yapılacak tanıtım çalışmaları hakkında istişarede bulunuldu.

Toplantıda, tanıtımı yapılacak tarımsal ürünler, düzenlenecek etkinlik ve paneller, kırsal mahallelerdeki çiftçilerin fuara ulaşımının sağlanması, standın bayrak ve diğer baskılı materyallerle zenginleştirilmesi gibi konularda karar alındı, kurum ile kuruluşlar arasındaki görev dağılımı için görüş alışverişi yapıldı.

Özdemir, burada yaptığı konuşmada, TÜYAP yetkilileri ile bir araya gelerek genel konular üzerinde görüş alışverişinde bulunulduğunu söyledi.

İlçeyi en iyi şekilde temsil etmek için hazırlanacaklarını belirten Özdemir, “Bunun için de belirli aralıklarla bir araya gelip yol haritası çıkararak çalışmamız lazım. İlçemizin tanımı için tüm kurumlarımız özveri ile çalışmalara katılacak. İnşallah Havza'mızı en iyi şekilde tanıtıp temsil edeceğiz.” dedi.

Toplantıya Havza Tarım ve Orman İlçe Müdürü İbrahim Sağlam, Havza Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Eyüp Yayla, Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yakup Akekin, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt, TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş ve TÜYAP Samsun Proje Satış Yöneticisi Tuğrul Kurbanoğlu katıldı.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.