Dolar 32,4055
Euro 34,7401
Altın 2.396,26
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Havza’da Filistin için 236 bin 597 lira yardım toplandı

SAMSUN (AA) – Havza'da, “Özgür Filistin'in Yanındayız” sloganı ile başlatılan yardım kampanyasında 236 bin 597 lira toplandı.Havza İlçe Müftüsü Cemil Alıcı, yaptığı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile Gazze…

Havza’da Filistin için 236 bin 597 lira yardım toplandı
31 Ekim 2023 17:13
104
A+
A-

SAMSUN (AA) – Havza'da, “Özgür Filistin'in Yanındayız” sloganı ile başlatılan yardım kampanyasında 236 bin 597 lira toplandı.

Havza İlçe Müftüsü Cemil Alıcı, yaptığı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile Gazze ve Filistin halkının acil ihtiyaçlarında kullanılmak üzere Türkiye genelinde”Özgür Filistin'in Yanındayız” sloganı ile yardım kampanyası başlatıldığını hatırlattı.

Havza ilçe merkezi ve kırsal mahallerindeki camilerden 236 bin 597 lira yardım toplandığına işaret eden Alıcı, “Toplanan yardımları Gazze ve Filistin halkının acil ihtiyaçlarında kullanılmak üzere düzenlenen kampanyanın hesabına yatırdık. Kampanyamıza destek olan tüm din kardeşlerimizden Allah razı olsun. Mukaddes belde Kudüs, bugün Siyonistlerin işgali altında en büyük acıları yaşıyor. Eşi görülmemiş katliamlar yapılıyor. Yetimler yurduna dönen Gazze ve Filistin kan ağlıyor. Kudüs'e, Gazze'nin masum ve savunmasız mazlumlarına imdat eyle ya Rabbi.” dedi.

Muhabir: Dilek Sezen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.