Dolar 32,3902
Euro 34,7989
Altın 2.411,08
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Havza’da mekanik otopark inşaatının yüzde 93’ü tamamlandı

SAMSUN (AA) – Samsun Büyükşehir Belediyesince Havza ilçesinde inşa edilen 5 katlı mekanik otoparkın büyük bölümü tamamlandı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Samsun'un merkez ve ilçelerinde trafik sorunlarının çözülmesi için ha…

Havza’da mekanik otopark inşaatının yüzde 93’ü tamamlandı
4 Aralık 2022 17:16
141
A+
A-

SAMSUN (AA) – Samsun Büyükşehir Belediyesince Havza ilçesinde inşa edilen 5 katlı mekanik otoparkın büyük bölümü tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Samsun'un merkez ve ilçelerinde trafik sorunlarının çözülmesi için hayata geçirilen yatırımlar hızla yükseliyor. Havza'da 5 bin metrekarelik alana inşa edilen 5 katlı ve 340 araç kapasiteli otoparkın yüzde 93'ü tamamlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, şehir merkezi ile ilçelerde otopark projeleri inşa ettiklerini anımsatarak, “Havza da onlardan biri. İnşallah kısa bir süre sonra otoparkımız tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine girecek. 340 araç kapasiteli olacak ve sıkışıklığı azaltarak rahat bir nefes aldıracak.” ifadelerini kullandı.

Demir, üç katı yerin altında olacak 5 katlı otoparkın mekanik sistemle çalışacağını belirterek, şunları kaydetti:

“Sürücüler, araçları park etmek için yer aramayacak. Araç bir platform üzerinde tamamen otomatik olarak park ediliyor. Ayrılırken de sürücü elindeki kartı okutarak aracını teslim alıyor. Bu yatırım Havzalılara verdiğimiz önemin ve kıymetin göstergesidir. Büyükşehir Belediyesi olarak başlattığımız projeleri bir bir hayata geçiriyor, belediyemizin tüm imkanlarını hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek için kullanıyoruz.”

Muhabir: Dilek Sezen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.