Dolar 32,4308
Euro 34,8354
Altın 2.397,96
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Havza’da okullar arası futsal turnuvası düzenlendi

SAMSUN (AA) – Okullar Arası Güney Bölgesi Havza Birinciliği Yıldız Kız ve Erkekler Futsal Müsabakaları gerçekleştirildi.Havza Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Havza Sportif Müsabakalar Bölge Koordinatörlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesind…

Havza’da okullar arası futsal turnuvası düzenlendi
19 Aralık 2023 17:53
113
A+
A-

SAMSUN (AA) – Okullar Arası Güney Bölgesi Havza Birinciliği Yıldız Kız ve Erkekler Futsal Müsabakaları gerçekleştirildi.

Havza Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Havza Sportif Müsabakalar Bölge Koordinatörlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde düzenlen turnuva, Makbule Yusuf Ölçer Yatılı Bölge Ortaokulu Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Turnuvada hem yıldız kızlarda hem de yıldız erkeklerde Makbule Yusuf Ölçer Yatılı Bölge Orta Okulu birinci olarak, Havza'yı temsil etme hakkını kazandı.

Düzenlenen törenle dereceye giren takımlara madalyaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, Milli Eğitim Şube Müdürü Hakan Erhan ve Havza Belediyesi Halka İlişkiler Müdürü Zeki Kurt tarafından verildi.

Uzun, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Havza Milli Eğitim Müdürlüğü ve emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerimize de teşekkür ederim. Uzun bir maç trafiğinin ardından okul sporları futsal müsabakaları tamamlandı. Birinci olan takımlarımız, ilde düzenlenecek müsabakalar için güney bölgesinde düzenlenecek Havza, Vezirköprü, Ladik, Kavak ve Asarcık ilçelerinin ilçe birincileri ile yapılacak müsabakalarda ilçemizi temsil edecek.” dedi.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.