Dolar 34,1612
Euro 38,2233
Altın 2.936,13
BİST 9.829,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 25°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C

Havza’da protokol üyelerinden Kurban Bayramı dolayısıyla mezarlık ziyareti

SAMSUN (AA) – Havza'da protokol üyeleri, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe mezarlığını ziyaret etti. Havza Belediyesince düzenlenen ve Kaymakam …

Havza’da protokol üyelerinden Kurban Bayramı dolayısıyla mezarlık ziyareti
8 Temmuz 2022 16:35
172
A+
A-

SAMSUN (AA) – Havza'da protokol üyeleri, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe mezarlığını ziyaret etti.

Havza Belediyesince düzenlenen ve Kaymakam Cengiz Nayman, Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile bazı protokol üyelerinin katıldığı programda mezarlıkta Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

Nayman, ilçede bayram dolayısıyla yoğunluk yaşandığını belirterek, “Gerek Emniyet Müdürlüğümüz gerekse Jandarma Komutanlığımız tarafından görevlendirmeler yapıldı. Halkımızın rahat bir bayram geçirmeleri amacıyla ilgili kurumlarımızca tedbirler alındı. Tüm halkımızın Kurban Bayramı'nı kutlarım.” dedi.

Özdemir ise bayram için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını vurgulayarak, “Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bayram boyunca görevlerinin başında olacak. Bayramlar insanların birbirlerine yakınlaştığı günlerdir. Biz de her bayram olduğu gibi halkımızla birlikteyiz. Tüm İslam aleminin, ülkemizin ve hemşehrilerimizin Kurban Bayramı'nı kutlarım.” diye konuştu.

Öte yandan vatandaşlar da mezarlıkta yakınlarının kabirlerini ziyaret ederek, dua etti.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.