Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Açık
Samsun
20°C
Açık
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 20°C

Kavak’ta 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı

SAMSUN (AA) – Kavak ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla istişare toplantısı düzenlendi. Yaşar Doğu Mahallesi'ndeki Tirit Evi'nde …

Kavak’ta 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı
19 Ekim 2021 17:24
239
A+
A-

SAMSUN (AA) – Kavak ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Yaşar Doğu Mahallesi'ndeki Tirit Evi'nde gerçekleştirilen istişare toplantısında ilk olarak saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Kaymakam Ömer Saygılı, burada yaptığı konuşmada, vatandaş ile devlet arasında köprü vazifesi gören muhtarların, kamu hizmetinin mahallelere ulaştırılmasında önemli bir görev üstlendiğini söyledi.

Muhtarlar Günü'nün ilan edilmesinin muhtarlara verilen önemin göstergesi olduğuna işaret eden Saygılı, “1829 yılından bu zamana kamu yönetimi anlayışını taşıyarak sevinçte ve hüzünde halkımızın her zaman yanında ve hizmetinde olan muhtarlarımız bulunduğu mahallede devletimizin tüm kurumlarını temsil eder. Bu vesileyle gerek millet ve gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunar, başarı ve esenlikler dileğimle 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutlarım.” diye konuştu.

Muhtarlar Derneği Başkanı Kasım Kayhan, burada yaptığı konuşmada, 19 Ekim'in Muhtarlar Günü ilan edilmesinden duydukları memnuniyeti belirterek, programa katılanlara teşekkür etti.

Kaymakam Saygılı ve Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, günün anısına tüm muhtarlar adına Muhtarlar Derneği Başkanı Kayhan'a plaket verdi.

Muhabir: Dilek Sezen

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.