Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

KEFELI HOCANIN KÖŞESINDEN”BU MAÇ HÜSEYIN HOCAYA YAZILIR”

KEFELI HOCANIN KÖŞESINDEN”BU MAÇ HÜSEYIN HOCAYA YAZILIR”
24 Eylül 2023 10:47
393
A+
A-

BU MAÇ HÜSEYİN HOCAYA YAZILIR.

Kırmızı beyazlı ekibin kötü serisi Antalya’da da devam etti. Baştan sonuna kadar ne oynadığını bilmeyen kötü ve dağınık bir görüntü sergileyen Samsunspor, yakaladığı net pozisyonları değerlendiremeyince sahadan 2-0 mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

Karşılaşmaya iyi başlayan ve ilk dakikalarda oyunu rakip yarı sahaya yıkarak erken gol bulmak isteyen Samsunspor, savunmasını öne çıkardığı bölümlerde önce Jehezkel’nin ayağından yediği iki golle ilk 18 dakika da 2-0 geriye düştü. Sonraki bölümlerde farkı 1 e indermek için mücadele eden kırmızı beyazlılar, bu hedefinde başarılı olamadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında yine ofansif bir oyun sistemiyle başlayan kırmızı beyazlı ekip, hücum organizayonlardaki başarısızlığı nedeniyle rakip kalede bir türlü istediği baskıyı kuramayan kırmızı beyazlılar, arzuladığı ve aradığı golü bir türlü bulamadı.
Bir türlü Arzuladığı golü bulamayan kırmızı beyazlılar, böylesine önemli bir 90 dakikadan yine puansız ve eli boş ayrılmak zorunda kaldı.

Sayın Eroğlu hocam bu maç sana yazar.Senki GS karşı oynadığın kadroyu neden Antalya maçında sahaya sürmedin.Bu bir.
İstediğin tabiki bizlerin bilmediği oyuncuları transfer ettin ve sen hala Zeki, Soner ve de Osman dan ne bekliyorsun, GS maçında ve transferde büyük takımlar tarafından istenen istekli, genç ve dinamik Yunus Emre Çifti le neden başlamadın.Bu iki.
Defans tel tel dökülürken ve dağınık olduğu zamanda oyuna neden mudale etmedin veya edemedin.Bu üç.
Maç sonucunda verdiğin demeçler hiç olumlu değil.
Ve isterdim ki çık mikrofunun başına bu maç benim hatalarım yüzünden kaybettik de, o zaman ben seni ayakta alkışlar dım.
Ama sen demeçleri de en kolayı seçerek sudan sebeplerle maçı kaybettik diyorsun olmaz hocam, bu böyle giderse seninde suyun ısınmaya başlar.
Önce kendine sonrada takımına bir çeki düzen vermeni tüm Samsunspolular olarak isteğimizdir.
Son olarak Sayın Başkanım sende sınıfta kaldın.Verdigin tüm sözleri yerine getirdin fakat bir sözünü yedin.
Çilek sözünü yerine getirmedin.
Bu takıma güvenin ve güzel günler yakında gelecektir.
Bu köprünün altından daha çok sular akar ve gider yerini bulur.
Ben inandım sizlerde inanın.
Güzel günler yakında gelecek.

Hoşça kalın.
A.Osman KEFELİ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.