Dolar 32,4467
Euro 34,6492
Altın 2.386,31
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Kemer Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı

Kemer Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi

Kemer Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı
2 Şubat 2024 19:40
190
A+
A-

Kemer Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantı öncesinde Belediye Başkanı Topaloğlu, Kemer’de yapılan ve yapılacak olan bazı projelerle ilgili bilgi verdi.

Başkan Topaloğlu, önceki dönemde Arslanbucak Mahallesi’nde yapılan Tepe Park’ta düzenleme çalışmaları yapacaklarını belirterek, “Buradaki park önceki dönemde yapıldı. Önceki dönem belediye başkanına ve parkı yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Buradaki parkımızın Arslanbucak Mahallesi sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap vermediği ve işlevsel olmadığı için değişiklik yapalım dedik. Parkla ilgili yeni bir proje çizdik” dedi.

Söz konusu parkın 6 bin metrekare olduğu, içerisinde yarı açık oturma alanından oluşan kafe yapılması planlandığı, mutfak, depo ve tuvaletlerin yer alacağı ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi.

Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası’nın şef Furkan Üstündağ yönetiminde 25 Şubat Pazar günü Antalya Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) SMA’lı çocuklar için bir konser vereceğini de sözlerine ekledi.

5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 29. maddesine istinaden belediye meclis üyesi İsmail Aka’nın cezaevinde olması nedeniyle kendisiyle ilgili durum meclis üyelerince görüşüldü. Aka’nın avukatından süreçle ilgili gelen bilgiler meclis üyelerine aktarıldı.

Kemer Belediyesi sınırları içerisinde bulunan asansörlerin periyodik kontrolü için 2024 yılı asansör periyodik kontrolü ücreti belirlenerek oy birliği ile kabul edildi.

Arslanbucak Mahallesi 446 ada 3 parsele ilişkin İl Emniyet Müdürlüğünce hazırlatılan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ile ilgili İmar Komisyonu raporu oy birliği ile kabul edildi.

Mülkiyeti Kemer Belediyesi ile hisseli olan Kuzdere Mahallesi 508 ada 4 ve 5 parsel numaralı taşınmazlardaki 595,16/1050,00 metrekare ve 652,18/1107,03 metrekare belediye hisselerini satın alma talebinde bulunan Kemal Çimen’in 17/11/2023 tarih ve 24685 evrak kayıt sayılı dilekçesi ile ilgili imar komisyonu raporu oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edildi.

Bir sonraki meclis toplantısının tarihi 5 Mart Salı günü saat 14.00 olarak belirlendi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.