Dolar 32,1860
Euro 34,9695
Altın 2.502,15
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 21°C

KİME GÖRE NEYE GORE MUHTEŞEM ŞÖLEN VE GECE

KİME GÖRE NEYE GORE MUHTEŞEM ŞÖLEN VE GECE
22 Aralık 2022 08:40
145
A+
A-

KİME GÖRE NEYE GÖRE MUHTEŞEM GECE!
ASFED Ankara Samsun Federasyonu 18 Aralık Cumartesi günü Gençlik buluşması adında bir etkinlik ve gece düzenledi.Sahnede yer alacak sanatçı yaptığı özverili Dayanışma ve yardimlasmalari Türk İnsanına verdiği karşılıksız hizmetleriyle Halkın sevdiği saydığı bir isim idi.Turkiyenin neresinde olursa olsun yer aldigi sahne ve yer tıklım tıklım dolar ve her yaştan hayranı ve izleyicisi vardır.
Elbet bu guzel düşünülmüş ve karar verilerek belkide masraftan kaçınılmadan organize edenlerin haklı olarak kendilerinede güç katacak bir hareketti.
Gece çok muhteşem ve hayranlık bırakan bir gece olmuştur İstenilen yankınin ve hedefin kime göre neye göre geldiği Samsunda yaşayan biz Samsunluları inanın sadece takdirini alır ve Ankarada yerleşen yaşayan Samsunlular için onur duyar seviniriz.Çünkü;
Bu şehirde yaşayan yüzlerce binlerce Gençin öbür duyacağı tek Organize ve Şenlik benim naçizane fikrime göre Kurtuluş Savaşımız Aziz Türk Milletinin kurdugu Türkiye Cumhuriyetinin ilkadıminin atıldığı 19 Mayıs 1919 tarihidir.Bu nedenle Ulu Önder Atatürk 19 Mayıs Gençlik ve Ulusal Bayramı ilan etmiştir.Iste onemli bir etkinlik şölen ve bu Samsun Şehrine Güç katacak iseniz 18 ARALIK Günü değil 19 MAYIS Günü bu etkinliği ve organizeyi yapmaliydiniz.
Hem de İstanbuldayım Bandırma Vapurundan başlayan yolculuğun ve Samsun Sehrimizdeki Ataturkun yolu olarak tarihi ile belirlediğimiz istikameti Gençlere o tarihi anlatan Havza ve Sivas kongrelerine uzanan o muhteşem güzergahı gezdirerek götürerek unutturmayacağız yasatmaliydiniz.
Bu organizeye bir cok yerel belediyeler is insanlari seve seve sponsor olur desdeklerini alirdiniz.
Cıkan haberlere bakiyor okuyorum Genclik Şöleninde ortaya konulan odul veya fotograf ve benzeri eserlerin degerlendirilmesinde kazanan Genclerin isimleri bile anilmiyor yazılmıyor. Yazilan tek sey Federasyon başkanin hayati ve kendi oz gecmisi kendinin ön plani çıkartildigi haberleri..
O Federasyonu teşkil eden hiçbir işim kişi veya kurumlardan bahse konu edilmiyor.
O zaman aklıma gelen ve kanaatim bu ismin ileriye dönük ke di hedef ve istikbali için mi bu organizeleri yapıyor diyorum.
Bu organizede kazanan Samsun esnafimi , Samsun turizmcilerimi,Samsun Şehrimi , bu ve buna benzer soruları coğaltabiliriz.Ayrica şunada hayret ediyorum ! Samsun Siyasi Partinin temsil ettiği Milletvekilleri, Belediye başkanları, Siyasi temsilcileri Sivil Toplum Kuruluşlarının bazı temsilcileri hatta basınımızın bazı gazetecileri Bu Şehirde çok etkili Federasyon ,Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşlarının buvSehirde yaptığı etkinliklere her ne hikmet ise katılmadiginizi görüyor ve tesbit ediyoruz.Ankara olunca maşallah ön sıralarda yer alarak sahnede gözükmekte en başta rol almaktasiniz.
Samsun sizin seçim bölgenizde ve secmenleriniz ve Samsun’daki Federasyonlarda birbirlerini tamamlayan bu şehir için katma değer veren hizmet eden kurumlar neden orda yoksunuz.Bununda cevabını insallah onlara ve onları temsil edenlere verirsiniz.
Velhasil değerli Samsunlular Benim için Muhteşem gece Samsun Şehrinde ve Samsunlulara katma değer veren hizmet getiren organizeler muhteşemdir.
Ankarada Samsunda veya Turkiyemizin herhangi bir ilindeki organize benim için Samsunumuzun tanidimdan öteye veya fuarcılık misali bir etkinlik olarak varsayarim.
BIZIM SEVDAMIZ BU ŞEHİRDIR.BU SEHIRE ACILAN FABRIKA ISYERI SANAYI UNIVERSITE HASTANE FUAR VE BENZERI ALANLAR BIZLERI HEYECANLANDIRIR.BAKIN YAKIN ILLERE SAMSUNU COKTAN GEÇTİLER.SAMSUN TURKIYEDE ILK ONUN ICINDEN BUGUN HANGI SIRADA YER ALIYOR.BILMEM ANLATABILDIM MI.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.