Dolar 32,5841
Euro 34,8168
Altın 2.414,07
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 30°C
Az Bulutlu
Samsun
30°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 21°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Korona Virüs Nedeniyle Bütün Faaliyetler İptal Edildi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bütün faaliyetler iptal edildi. Okullar tatil olacak mı?

Korona Virüs Nedeniyle Bütün Faaliyetler İptal Edildi
10 Ekim 2021 09:33
396
A+
A-

Çin’de ortaya çıkan ve ülkemizde bir kişide tespit edilen Korona Virüsü nedeniyle bütün sportif faaliyetlerin ve etkinliklerin iptal edilmesi kararlaştırıldı. Şimdi ise okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa SAFRAN’ın imzası ile ele alınan resmi yazıda, Koronavirüs vakası sayısının komşu ülkeler de dahil olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde artmakta olduğu vurgulandı. Yeni virüsün hızla yayılmakta olduğunun altı çizilerek tedbir amacıyla bir karar alındığı belirtildi.

YAPILMASI PLANLANAN ETKİNLİKLER İPTAL

Korona virüsünden korunmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel okullar tümünde öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerinin katılması ile düzenlenmesi planlanan il/ilçe, ulusal ve uluslararası düzeydeki sosyal etkinlikler iptal edilmiştir.

Şu etkinlikler iptal edilmiştir; Toplantı, çalıştay, sempozyum, konferans, forum, ödül töreni, spor müsabakası, yarışma vb.

Bu karar doğrultusunda Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yapılacak olan sosyal etkinlik müracatlarına izin verilmeyecektir.

SPORTİF FAALİYETLER İPTAL EDİLDİ

Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte Okullar Arası Sportif Faaliyetler düzenleyen Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı İl ve İlçe Müdürlüklerinin de sportif faaliyetleri iptal edilmiş oldu.

OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Korona Virüsü nedeniyle toplu alanlardan biri olan okulların tatil olup olmayacağı şuan için merak konusu. Sportif faaliyetlerin ve düzenlenecek olan etkinliklerin iptal edilmesi okulların da tatil edilebileceği ihtimalini güçlendirmiş oldu. Korona virüsü nedeniyle okullar iptal olacak mı? sorusu merak edilirken bazı üniversite kurumları örgün eğitime ara verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.