Dolar 38,0591
Euro 43,5268
Altın 4.034,02
BİST 9.396,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 14°C
Az Bulutlu
Samsun
14°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 14°C
Paz 18°C
Pts 17°C

KÖSE,“İstikrar sürsün, Samsun Büyüsün!

KÖSE,“İstikrar sürsün, Samsun Büyüsün!
16 Aralık 2024 13:54
135
A+
A-

 

 AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet KÖSE,AK Partimiz demokrat, kalkınmacı/modernleşmeci, yenilikçi, muhafazakâr, yerli kültüre, sivil topluma dayalı bir partidir.

AK Partimiz; ilhamını ve felsefesini milletimizin binlerce yıllık medeniyetinden alan, “millete efendi değil, hizmetkâr olma” şiarıyla hareket ederek ülke yönetiminde milletin üzerinde bir güç tanımayan, Türkiye’mizinmüreffeh, bağımsız ve güçlü geleceği için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde;

23 yıldır durmadan çalışan kutlu bir yürüyüşün ve yüce bir davanın adıdır.

AK Parti öncesindetoplumsal düzenimiz iç ve dış destekli PKK terörü ile felç edilmiş milletimizintemel haklarına, değer ve inançlarına musallat olmuş çoklu vesayet rejimi altında veuluslararası siyasette hiçbir etkinliği bulunmayan içe kapalı Türkiye’miz büyük bir siyasal, sosyal ve ekonomik bunalım içindeydi.

Milletimizin büyük bir teveccühü ile iktidara gelen AK Partimiz Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hukuk, ekonomi ve dış politikada devrim niteliğinde reformlara ve başarılara imza atmıştır.

İnanç ve düşünce özgürlüğü başta olmak üzere temel insan haklarının önündeki tüm engeller kaldırılmış, milli ve manevi değerlerimiz üzerindeki tüm baskılar sona erdirilmiştir.

Eğitimden sağlığa,turizmdenulaşıma, tarımdan enerjiye, milli veileri teknoloji hamlesi ile uzay ve savunma sanayine kadar Türkiye’ye çağ atlatan sayısız yatırım ve hizmetlerle milletimizin refahını artıran bir kalkınma hamlesini gerçekleştirmiştir.

Dış siyasette‘daha adil bir dünya mümkündür’diyenCumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bölgemizdehuzur ve barışın öncüsü, dünyada sözü dinlenen, güçlüekonomisi, sosyal ve kültürel etki alanı geniş Türkiye söz konusudur.

Saygıdeğer Samsunlu Hemşerilerim

Ülkemiz ülkemizin kalkınma hamlesiyle birlikte Samsun olarak da gerek merkezi hükümet yatırımları gerekse yerel yönetimler yatırım ve hizmetleri açısından ilimiz son yıllarda önemli atılımlar gerçekleştirmektedir.

Karadeniz’in, kuzeyin merkezi durumundaki 2 Üniversite ile eğitim şehri Samsun sağlık şehri Samsun, tarım, turizm ve sanayide de ciddi yatırımlar almaktadır. Yakın bir zaman diliminde ilimizde devreye girmekte olan OSB’lerde ulusal ve uluslararası yatırımcıların yatırımları Samsunumuz ciddi istihdam ve üretim havzası olacaktır.

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ortaya konulan tüm bu başarıların arkasında, elbette milletimizin sarsılmaz iradesi, güçlü teveccühü ve desteği var.

Gece gündüz demeden samimiyetle, gayretle, azimle çalışan kadınlarımız, gençlerimiztüm teşkilatlarımız, liderinin arkasında sıradağlar gibi duran yol ve dava arkadaşlarımız var.

Türkiye’nin aydınlık yarınlarına giden yolda her geçen gün daha güçlü bir şekilde yoluna devam ederek ilerleyen AK Partimiz teşkilat çalışmalarına da tüm heyecanı ve azmiyle devam ediyor.

“Umudun, İcraatın, Geleceğin Adı AK Parti” sloganıyla tüm Türkiye’de kongrelerimiz sürmektedir. Bugün itibariyle Türkiye’deki tüm ilçelerimizin kongreleri büyük ölçüde tamamlanmış, İl kongrelerine başlanmış durumdadır. İl kongreleri sonrasında da Büyük Kongremiz yeni yılın ilk yarısında gerçekleşecektir.

Samsun AK Parti olarak da 12 Ekim itibariyle başladığımızve 30 Kasım’da tamamladığımız 17 ilçemizin kongreleri birlik – beraberlik ve büyük bir olgunluk içerisinde,vatandaşlarımızın da yoğun katılımıyla düğün bayram havasında gerçekleşmiştir.

Samsun İl Başkanlığı Kongremizi de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 04 Ocak 2025 Cumartesi günü gerçekleştireceğiz.

*

 

KÖSE,Samsun ve Samsunlu hemşerilerimiz ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan arasında büyük bir gönül bağı mevcuttur. Samsun 17 İlçesiyle AK Partimizin kalesidir.

Samsun AK Parti teşkilatları Samsunlu hemşerilerimizin beklentilerine uygun şekilde çalışmayı her zaman kendisine vazife edinmiştir.

Gerçekleştireceğimiz kongreyle, birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz perçinlenecek, teşkilatlarımızın enerjisi tazelenecek ve teşkilatımız güçlenerek “Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla yoluna devam edecektir.

Bu düşüncelerle;

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle04 Ocak 2025 Cumartesi günü Tekkeköy Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirdiğimiz 8. Olağan Kongremize tüm halkımızı, AK Parti sevdalılarını ve demokrasiye gönül veren tüm halkımızı davet ediyoruz.

Gelin hep birlikte bu coşkuya ortak olalım. Düğünümüzü, bayramımızı birlikte kutlayalım.

İstikrar sürsün, Samsun Büyüsün!

Durmak Yok, Yola Devam! Diyor…

Aziz Samsunlu hemşerilerimizi saygıyla selamlıyorum

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.