Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 27°C

LÖSEV’den Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Ayı çalışması

SAMSUN (AA) – Lösemli Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Samsun Şubesi yetkilileri, Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Ayı çalışmaları …

LÖSEV’den Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Ayı çalışması
22 Eylül 2021 17:44
222
A+
A-

SAMSUN (AA) – Lösemli Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Samsun Şubesi yetkilileri, Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Ayı çalışmaları kapsamında Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret etti.

LÖSEV Samsun Şubesi Sosyal Hizmet Uzmanı Aslı Akyol ve aktif iletişim sorumlusu Aycan Seymen, Özdemir'e çalışmaları ve Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Ayı hakkında bilgi verdi.

Özdemir, lösemi hastalığı konusunda çok hassas olduklarını dile getirerek, “Sizlere destek olmak adına elimizden ne geliyorsa çocuklarımız ve aileleri için yaparız. Bu konuda LÖSEV'in yanında yer alacağız. İsterim ki hiçbir çocuğumuz böyle bir hastalıkla mücadele etmek zorunda kalmasın ama hepimize düşen görev onlara yardımcı olmak ve farkındalık yaratmak.” dedi.

Akyol da eylül aylarının küresel ölçekte Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Ayı olarak ilan edildiğini belirterek, “Pandemi sırasında bile çocukluk çağı kanserleri, dünyadaki çocuklar için hastalık kaynaklı ölümlerin bir numaralı nedeni olmaya devam etmiştir. Amacımız farkındalık yaratarak bu cesur küçük bireylerin hepsini onurlandırmak ve bilinçlenerek kansere 'dur' demektir.” diye konuştu.

Muhabir: Hızır Hacısalihoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.