Dolar 32,5882
Euro 34,7930
Altın 2.505,87
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 30°C

Mehmet ALTINÖZ Samsun’a Geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan yardımcısı ve merhum Necmettin Erbakan’ının damadı Mehmet Altınöz Samsun Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Salih ŞAHİN esnaf ve STK ziyaretleri gerçekleştirecek. 

Mehmet ALTINÖZ Samsun’a Geliyor
14 Aralık 2020 23:25
16.224
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan yardımcısı ve merhum Necmettin Erbakan’ının damadı Mehmet ALTINÖZ Samsun Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Salih ŞAHİN esnaf ve STK ziyaretleri gerçekleştirecek. Samsun’da yapılacak olan gezi planlamasında 16 Aralıkta Çarşamba’da, 17 Aralık’ta Canik ilçesinde, 18 Aralıkta ise son olarak Salıpazarı ilçesini ziyaret edecek.

Dana önceki ziyaretlerinde “Seninleyiz Kudüs” Mitingine esnafları gezen Mehmet ALTINÖZ Samsun ziyaretinin devamını sorunların çözümü ve kutuplaştırmayan bir siyaset anlayışı beklediklerini dile getirdiler. Aynı zamanda Gazeteci TURHAN AKŞEN ile Samsunlu hemşerilerimize ulaşmak için Bizim samsun tv de bir program yapacağı bildirildi.

Samsun'da 30 yılı aşkın süredir gazetecilik mesleği ile uğraşmaktadır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.