Dolar 32,1749
Euro 34,9397
Altın 2.431,21
BİST 10.600,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
20°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 23°C
Per 24°C
Cum 25°C

MHP Atakum İlçe Başkanlığı, Muhtarlarla bir araya geldi.

MHP Atakum İlçe Başkanlığı, Muhtarlarla bir araya geldi.
22 Ekim 2023 16:12
290
A+
A-

MHP Atakum İlçe Başkanlığı, Muhtarlarla bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Atakum İlçe Başkanlığı, muhtarlarla bir araya gelerek dayanışma ve birlik mesajları verdi. İncesu Kafe’de düzenlenen etkinlik, MHP Samsun İl Başkan Vekili Aykut Çepni’nin katılımıyla gerçekleşti.

MHP Atakum İlçe Başkanlğı’nın ev sahipliğinde düzenlenen programda İlçe Başkanı Av. Filiz Gök, “Muhtarlar Günü vesilesiyle düzenlediğimiz bu buluşma, sadece bir kutlama değil, aynı zamanda yerel yönetimlerle daha sağlam bir iş birliği kurma ve karşılaşılan sorunlara çözüm odaklı yaklaşma çabamızın bir yansımasıdır.” şeklinde konuştu.
Gök, muhtarların etkinliğe katılımının, yerel yönetim ve muhtarlar arasındaki diyalogun güçlenmesi adına önemli bir adım olduğunu belirterek, “Muhtarlarımız, toplumun nabzını tutan önemli aktörlerdir. Onların görüşleri ve deneyimleri, yerel yönetim olarak bizler için son derece değerlidir. Bu buluşmada, muhtarlarımızla bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakaladık. Sorunları anlamak ve çözümler üretmek adına önemli bir platform oluşturduk.” dedi.
Samsun İl Başkan Vekili Çepni, “Bu programı düzenleyen Atakum İlçe Başkanımız Av. Filiz Gök ve ilçe yöneticilerimize teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.