DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

MHP SAMSUN İL BAŞKANI KARAPIÇAK’IN YENİ YIL MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, yeni yıl mesajı yayınladı. İl Başkanı Abdullah Karapıçak Telekonferans ile yapılan toplantı ile 17 ilçe başkanının yeni yılını kutladı.

MHP SAMSUN İL BAŞKANI KARAPIÇAK’IN YENİ YIL MESAJI
Banner Resmi
31.12.2020
15.184
A+
A-

Karapıçak mesajında, “2020 yılında tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de baş gösteren Covid-19 Virüs salgınına birçok vatandaşımızı, kardeşimizi, eşimizi dostumuzu kurban verdik. Öncelikle bu salgında vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerim. Salgın sebebiyle belki de hayatımız da hiç olmadığı kadar yalnız kaldık, aramıza mesafeler girdi, sevdiklerimizden ayrı kaldık. İlk temennim yeni yılda bizleri sevdiklerimizden ayıran bu salgının bitmesini ülkemize bir an önce sağlık, huzur ve mutluluk gelmesini diliyorum.” dedi.

TELEKONFERANS İLE 17 İLÇE BAŞKANI İLE TOPLANTI YAPILDI.

İl Başkanı Abdullah Karapıçak Telekonferans ile yapılan toplantı ile 17 ilçe başkanının yeni yılını kutladı.

Yılbaşı öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İlçe Başkanları ile telekonferans ile toplantı yapan İl Başkanı Karapıçak, 24 Aralık 2020’de MHP Genel Merkezi Gün Sazak Konferans Salonu’nda Genel Başkan Devlet Bahçeli Başkanlığında gerçekleştirilmiş olan il başkanları toplantısına Genel Başkanın mesajını ilçe başkanlarına ileterek, İlçelerde salgın sürecinde maske-mesafe-hijyen kurallarına uyarak ve önce sağlığımız diyerek çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

Karapıçak toplantının devamında, 2021 yılının bir başka öneminin yapılacak olan 13. Olağan Genel Kurultayı’nın 14 Mart 2021’de gerçekleştirilecek olmasının heyecanı içerisinde olduklarını. MHP Samsun İl Başkanlığı olarak Samsun için hazırladıkları projelerin çoğunu 2021 yılında hayata geçireceklerini, bu projelerin Samsun’a kazandırılacak fayda olduğunu ve bu doğrultuda da çalışmalarımızın yeni yılda daha özverili olacaklarını” vurguladı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MİNNETTARIZ

Kutlama mesajında sağlık çalışanlarının yeni yılını da kutlayan Karapıçak, “2020 yılında Samsun’da olduğu gibi ülkemizin tüm bölgelerinde Covid-19 salgını ile mücadelede mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan kahraman sağlık çalışanlarımıza minnettarız. 2021 yılında inşallah bu virüs bitecek ve mücadelede boy gösteren sağlık çalışanlarımız tarihe altın harflerle yazılacaktır. Bu vesile ile Sağlık çalışanlarımızın 2021 yılını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” diye belirtti.

Karapıçak mesajının devamında, “Bu vesileyle aziz vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimize ve salgın sürecinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, halen tedavi görmekte olan hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Türk ve İslam aleminin 2021 yılını kutluyor; yeni yılın huzur, kardeşlik ve sağlık açısından güzel bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.